Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2009, 20:50:25
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Aaaaa, pai astea nu pot fi considerate convertiri reale asa si eu cunosc pe unii care au trecut la adventisti sau la penticostali din cauza ca nu mai aveau bani, o duceau greu si uite asa, o haina, un aparat video, o sticla de ulei, un ban acolo in plus....!
Ce insinuari urate! Am fost ortodox, acum sunt adventist si nu am vazut nimic din ceea ce prezentati. Dvs. de unde aveti astfel de informatii "pretioase"?

Imi permit sa va demonstrez si matematic ca ceea ce insinuati nu este posibil. Dupa niste statistici (nu prea recente) in biserica adventista se boteaza, in medie, 1000 de persoane pe zi (multe dintre ele fiind ortodoxe). De unde atatea fonduri sa le cumperi la toti haine sau aparate video? Un exemplu: in vara aceasta, intr-o comunitate mica (cca 10 membri) din apropierea Brasovului s-au botezat 53 de suflete (la un singur botez). Unii dintre ei si-au pierdut locurile de munca sau li s-a redus din salariu (pentru ca nu mai vor sa lucreze in ziua a saptea). Cam asta le-a fost castigul material imediat. Dar, Domnul ii va binecuvanta cu varf si indesat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vechiul si Noul Testament vidoveczandrei Despre Sfanta Scriptura 42 15.09.2011 16:15:59
de ce ma simt mai trista decat tristetea fior Generalitati 55 18.07.2011 19:53:38
Este mai tarziu decat crezi... Rodica50 Intrebari utilizatori 3 16.10.2010 14:15:46
Sanatatea, mai buna decat toate? alexandrucoca Intrebari utilizatori 19 08.10.2010 10:49:47
Mai mult decat viata...... NiCcoleta Generalitati 4 18.05.2010 19:40:23