Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2010, 01:11:14
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Graba strica treaba, draguta! ti-am dat mai sus linkul unde am raspuns! Sa stii de la mine ca oamenii mai si rad ca sa nu planga de ce scriu altii!
Draga, daca tot ne cunoastem asa bine, cand cineva te intreaba trebuie macar sa ai bunul simt sa raspunzi si ce gandesti tu oleaca nu automat dai link la nush care om care stie sa vorbeasca mai frumos ca tine.

Edi: ma scuz vad ca ai facut efortul sa raspunzi intradevar.

Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:13:45.
Vechi 02.01.2010, 01:14:42
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Sa intelegem ca Dumnezeu nu exista pentru ca asa vrei tu, si nu ai absolut nici un argument pentru non-existenta lui Dumnezeu?
Vechi 02.01.2010, 01:14:50
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Te-am crezut om serios si mai pregatit.Da cum au aparut daca personajul meu nu le-a creat?
Stii cand un om nu stie ceva si nu vrea sa minta zice ca nu stie, orice altceva se numeste minciuna, priceput?
Vechi 02.01.2010, 01:15:35
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Stii cand un om nu stie ceva si nu vrea sa minta zice ca nu stie, orice altceva se numeste minciuna, priceput?
Pai daca nu stii atunci cum poti sa zici ca nu exista Dumnezeu?
Vechi 02.01.2010, 01:17:03
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Draga, daca tot ne cunoastem asa bine, cand cineva te intreaba trebuie macar sa ai bunul simt sa raspunzi si ce gandesti tu oleaca nu automat dai link la nush care om care stie sa vorbeasca mai frumos ca tine.
Imi cer scuze, Glykys, m-am grabit si acum am citit postarea ta. Multumesc pentru ca te-ai gandit sa imi raspunzi. Te rog sa ma ierti ca te-am repezit.

Draga ateule, asa cum tu ii indemni pe altii sa se informeze la un fizician, la un biolog, la cineva care stie mai multe, asa m-am gandit si eu sa te trimit la o persoana care vorbeste mai frumos decat mine, care stie mai multe decat mine si care imi e model. tot asa cum tu dai link la site-uri de doi lei care contabilizeaza crimele lui Dumnezeu si ale diavolului, dar nu isi fac si un test de IQ mai intai, iti dau si eu un link la niste cuvinte ziditoare ale unui savant de renume, doctor honoris causa la Univ. din Caen. Tu te lauzi cu ale tale, eu cu ale mele, ce sa facem, fiecare cu ce poate.

Edit: Ah,acum am vazut ca te-ai scuzat. scuzele iti sunt acceptate.
Vechi 02.01.2010, 01:17:25
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
Sa intelegem ca Dumnezeu nu exista pentru ca asa vrei tu, si nu ai absolut nici un argument pentru non-existenta lui Dumnezeu?
Sa intelegem ca Elefantul Zburator nu exista pentru ca asa vrei tu, si nu ai absolut nici un argument pentru non-existenta Elefantulului Zburator?

Am raspuns deja la acest argument obosit mai inainte in thread, macar oboseste sa citesti tot ce-am scris daca eu tot m-am obosit sa scriu.

Citat:
Pai daca nu stii atunci cum poti sa zici ca nu exista Dumnezeu?
Pentru ca despre dumnezeu stiu datorita biblie, religie,i istoriei etc, si dupa multi ani in care m-am interesat foarte mult de acest personaj mi-am dat seama ca e fictiv, si mie rusine, rusine ca a durat asa mult.

Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:20:18.
Vechi 02.01.2010, 01:20:33
bodyandsoul's Avatar
bodyandsoul bodyandsoul is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2009
Implicit

Citat:
De ce trebuie neaparat sa crezi ca tot ce exista pe lume a fost creat de o entitate cu gandire asemanatoare cu a omului, ti se pare asa de greu de crezut ca unele lucruri pur si simplu sunt? Dealungul veacurilor stiinta a tot explicat si refutat lucruri care se credea ca erau produse de o entitate, asta e unul din acele lucruri.

Daca ai cat de cat simtul umorului asta iti ca explica totul.
http://www.youtube.com/user/nonstamp...20/IVbnciQYMiM
uitate la toate videourile lui sunt hilarious pentru mine.
Cata inteligenta! In Romania femeile fac cel putin 1 milion de avorturi in fiecare an si tu ne dai citate din Vechiul Testament! Pune-te cu burta pe carte (ortodoxa) si vei afla multe despre Vechiul Testament! E usor sa apesi pe buton, dar perele coapte nu pica in gura lenesilor! Mai multe de citit!!!
Vechi 02.01.2010, 01:20:43
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Sa intelegem ca Elefantul Zburator nu exista pentru ca asa vrei tu, si nu ai absolut nici un argument pentru non-existenta Elefantulului Zburator?

Am raspuns deja la acest argument obosit mai inainte in thread, macar oboseste sa citesti tot ce-am scris daca eu tot m-am obosit sa scriu.
Tocmai te-ai facut de cacao aici pe thread.Inca nu am mai cunoscut ateisti ignoranti si total nepregatiti."Dumnezeu nu exista pentru ca asa vreau eu si nu stiu de ce nu exista dar asa vreau eu." Daca ai zis ca nu stii, atunci de unde stii ce nu stii?
Vechi 02.01.2010, 01:21:27
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:

Pentru ca despre dumnezeu stiu datorita biblie, religie,i istoriei etc, si dupa multi ani in care m-am interesat foarte mult de acest personaj mi-am dat seama ca e fictiv, si mie rusine, rusine ca a durat asa mult.
Hai serios, cum ti-ai dat tu seama ca e fictiv?Spune-ne ca sa ne dam si noi seama sa nu mai credem in Harap Alb.
Vechi 02.01.2010, 01:30:21
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Am mai intrat putin pe aici si asa ce m-a amuzat ultima postare a ateului celui rau!
1. Ia mai citeste tu Biblia cu mai multa atentie! si nu te opri numai la VT!
2. Sa dam Cezarului ce e al Cezarului! Biserica este, oricum, putere in stat, nu are nevoie sa intre si in senat. Oricum, mi se pare ca BOR interzice preotilor sa aiba functie politica.
3. Aoleu, crestinismul s-o fi inventat in ultimele decenii! Mai citeste, mai citeste... in special Evangheliile.... dar sa stii ca ai dreptate intr-o anumita privinta, noi, cei mai multi dintre credinciosi tot vorbim aiurea in tramvai despre dragoste, cand nu stim ce e aia si cu ce se mananca. nu avem exercitiu. Un exemplu de dragoste l-a dat insa Laurschepsis, daca i-ai citit mesajul de pe acest topic. cum sa urasca Dumnezeu pe toti? ii iubeste pana si pe ateii cei rai!
4. Fiecare cu faptele lui. nu se cade sa ii judecam noi, dar nu merge sa slujim la doi stapani.
5. E cam exagerata afirmatia, dar e ceva rau in bogatia in sine? Sa inteleg ca si din cauza asta esti ateu?
6. Prima mea reactie: ,insa apoi m-am gandit mai bine: uite preot care circula cu tramvaiul! uite preot care nu injura cand e injurat! e in contradictie cu nr. 5! Imi aduc aminte de o pilda: un preot coboara dintr-o limuzina impreuna cu o femeie frumoasa, dupa ei, un om care ii tine servieta preotului. si lume care se gandeste in sinea ei, fiecare potrivit pacatului care il domina: desfranatul zice: aha, ia uite popa, ce femeie si-a gasit! trufasul spune: ia uite popa, are nevoie de sclavi sa ii care geanta! lacomul: ia uite popa, ce masina si-a tras! omul curat: ia uite parintele ce fericit este, caci i-a dat Dumnezeu spor, de a putut sa isi cumpere masina aceea! femeia aceea trebuie sa fie sora lui, ca prea ii seamana, iar barbatul care ii cara geanta, ce fericit trebuie sa fie, ca s-a invrednicit sa il ajute pe preot si sa se atinga de lucrurile sfinte care se pot gasi acolo!
7. eu una sunt o mare iubitoare a antichitatii, chiar de e pagana. dar nu vad rostul intrebarii.

Multumesc, ateule cel bun, ca m-ai scos din starea de "nevorbire"!
1.Deci ai citit sau nu?
2. Nu are voie ca nu-i lasa legea, iarasi raspunde la intrebare.
3. Crestinismul sa schimabt asa de mult in ultima suta de ani ca nu l-ai recunoeaste daca te-ai intoarce in timp.
4. Deci ii sustii chiar daca sunt niste jigodii de oamenii, si ipocriti pe deasupra?
6. Deci faptul ca biserica lua pamantul taranilo muritori de foame daor ca sasi umple burdihanele, iar faptul ca acel pamant era muncit de sclavi nu ti se pare cel putin detestabil?
6. Deci nu ti se pare ciudat ca un preot dadea cu scula intrun baiat, prin hainele preotesti desigur, si ca a profitat de inghesuiala sa nu fie vazut si sa nu poate fugi tanarul? E adevarat, n-a injurat, daor sa inrosit la fata ca racu si a coborat la urmatoare statie in graba.
7. Rostul era sa vad ce stie lumea despre pagani ca vorbesc de paraca inainte de crestinism oamenii se mancau intre ei si ca religiile anterioare erau nush abominatii cand ironic e ca sunt baza crestinismului mai mult decat biblia.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58