![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Edi: ma scuz vad ca ai facut efortul sa raspunzi intradevar. Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:13:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa intelegem ca Dumnezeu nu exista pentru ca asa vrei tu, si nu ai absolut nici un argument pentru non-existenta lui Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii cand un om nu stie ceva si nu vrea sa minta zice ca nu stie, orice altceva se numeste minciuna, priceput?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca nu stii atunci cum poti sa zici ca nu exista Dumnezeu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga ateule, asa cum tu ii indemni pe altii sa se informeze la un fizician, la un biolog, la cineva care stie mai multe, asa m-am gandit si eu sa te trimit la o persoana care vorbeste mai frumos decat mine, care stie mai multe decat mine si care imi e model. tot asa cum tu dai link la site-uri de doi lei care contabilizeaza crimele lui Dumnezeu si ale diavolului, dar nu isi fac si un test de IQ mai intai, iti dau si eu un link la niste cuvinte ziditoare ale unui savant de renume, doctor honoris causa la Univ. din Caen. Tu te lauzi cu ale tale, eu cu ale mele, ce sa facem, fiecare cu ce poate. Edit: Ah,acum am vazut ca te-ai scuzat. scuzele iti sunt acceptate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am raspuns deja la acest argument obosit mai inainte in thread, macar oboseste sa citesti tot ce-am scris daca eu tot m-am obosit sa scriu. Pentru ca despre dumnezeu stiu datorita biblie, religie,i istoriei etc, si dupa multi ani in care m-am interesat foarte mult de acest personaj mi-am dat seama ca e fictiv, si mie rusine, rusine ca a durat asa mult. Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:20:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu are voie ca nu-i lasa legea, iarasi raspunde la intrebare. 3. Crestinismul sa schimabt asa de mult in ultima suta de ani ca nu l-ai recunoeaste daca te-ai intoarce in timp. 4. Deci ii sustii chiar daca sunt niste jigodii de oamenii, si ipocriti pe deasupra? 6. Deci faptul ca biserica lua pamantul taranilo muritori de foame daor ca sasi umple burdihanele, iar faptul ca acel pamant era muncit de sclavi nu ti se pare cel putin detestabil? 6. Deci nu ti se pare ciudat ca un preot dadea cu scula intrun baiat, prin hainele preotesti desigur, si ca a profitat de inghesuiala sa nu fie vazut si sa nu poate fugi tanarul? E adevarat, n-a injurat, daor sa inrosit la fata ca racu si a coborat la urmatoare statie in graba. 7. Rostul era sa vad ce stie lumea despre pagani ca vorbesc de paraca inainte de crestinism oamenii se mancau intre ei si ca religiile anterioare erau nush abominatii cand ironic e ca sunt baza crestinismului mai mult decat biblia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|