![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok,incerc sa iau acest citat literal."spre pomenirea Mea" ar putea indica ca,atunci cand vreti sa va amintiti de Domnul si de jertfa Sa,sa frangeti painea sa o imparititi si sa o mancati. Hopa! Dar de ce sa o mancati? De ce nu doar sa o frangeti? Iata o intrebare .Pare ca se cere o participare mai mare decat simpla frangere ,a unei paini ce inchipuie pe Domnul.Se cere si mancarea ei. Cum? Mancati painea ce aminteste de Domnul?Cam grobian... In plus,daca luam literal "spre pomenirea Mea",de ce sa nu luam literal si propozitia "painea..este Trupul Meu" . Domnul zice:aceasta paine e Trupul Meu ,literal . Iar in alte parti,tot literal,zice sa mancam Trupul Sau.Ba chiar foloseste aceasta ca excluziune :"Cine nu manaca trupul Meu nu ramane in Mine" Pina acum mi-ati parut niste oameni drepti,care vorbiti logic si pe argumente. E corect ca sa interpretezi motamo niste citate,iar altele nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai rastalmacii cuvintele oamenilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.therealpresence.org/eucha.../lanciano.html Cititi acolo.S-a intamplat inainte de schisma la Lanciano, in sec VIII.De atunci s-a mai intamplat si in Biserica Ortodoxa aceasta minune.De fiecare data, cand oamenii s-au indoit ca este,cu adevarat,Trupul si Sangele Mantuitorului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
aaa,nu era pt mine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din nefericire, această pretinsă "taină" dă speranțe false multor sute de milioane de oameni, care cred că mâncând o bucățică de pâine și luând o gură de vin din potirul popii Îl ingerează pe Hristos Însuși, cu viața veșnică cu tot. Dacă ar fi așa însă, de ce este nevoie de o repetare a acestei taine? Dacă este atât de eficientă și Îl aduce pe Hristos Însuși în trupul și sufletul nostru, ce se întâmplă de fapt? Cum se face că a doua zi sau după o săptămână și-a pierdut efectul? Citat:
7.A zis deci iarăși Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt ușa oilor. 9.Eu sunt ușa: de va intra cineva prin Mine, se va mântui; și va intra și va ieși și pășune va afla. (Ioan 10) Așadar, conform "teologiei alandala", aici Hristos nu minte (spune de două ori "adevărat"), ci spune că El e ușa, deci are -Doamne iartă-mă- clanță, canaturi, etc., și pentru a fi mântuiți, trebuie să trecem literal prin El. Iacătă încă o "sfîntă taină" prin care credincioșii alandala sunt mîntuiți! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-a numit avocatul ei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poți însoți acest argument și cu texte din Evanghelie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|