![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe cand Sf. Ap. Pavel predica in Areopag, unul dintre invatatii greci- Dionisie- mai tarziu Sf. Dionisie Areopagitul, miscat de predica apostolului a cerut botezul. Cunoscand mai bine invatatura crestineasca a regretat ca nu L-a cunoscut pe Domnul.Auzind ca traieste Maica Sa...a alergat sa o cunoasca. Ne-a ramas o scisoare in care Sf. Dionisie Areopagitul relateaza vizita facuta Maicii Domnului."Inalta, peste mijlocie, foarte zvelta, cu maini si picioare delicate si frumoase, culoarea pielii ca aurul, ochii ca maslina coapta, ovalul fetei desavarsit; se purta in culorile fecioarelor-rosu si vanat; era foarte tacuta si activa . Tot ce facea era desavarsit, se misca cu o gratie fireasca pe care anevoie o au chiar imparatesele nascute in purpura.... Scrisoarea se incheie cu cea mai frumoasa lauda ce s-a adus vreodata Maicii Domnului:Toata infatisarea si purtarea ei erau atat de dumnezeiesti, incat daca n-as fi stiut ca nu-i ea Dumnezeu, m-as fi inchinat in fata ei ca lui Dumnezeu."
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
Dar repet, nu e minciuna, asa s-au invartit rotitele ..si a iesit ce a iesit. Citat:
Tu imi zici ca trebuie sa tin Sabatul, ca asa e corect, ca nu am voie sa mananc porc, si ca sarpele ne-a indemnat sa credem in viata vesnica, sau ca e ceva pur pagan...si pe partea cealalta Penticostalulmantuibil, si Doriana ma mana sa imi doresc darul ala minunat, si sa trec pe la ei ca e frumos si acolo, deci cum cercetam impreuna, cand de fapt e cam separat? Da, bine...bine...am inteles ca totul e sa cercetez cu sinceritate, dar ca tine...sau ca Penticostalulmantuibil?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Conform invataturilor din Sfanta Scriptura, Penticostalulmantuibil, si Doriana cred ce trebuie, au ba? Bine...am inteles, voi nu folositi termenul eretic/secta, insa ceva trebuie sa credeti totusi despre cei care nu tin Sabatul, si cred in viata vesnica...deci nu au inteles cele scrise in Sfanta Scriptura cum trebuie, din spusele voastre.
Adica na, vorbim, vorbim, se dau versete, se aduc argumente...insa mai vine si momentul in care trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, cu totii... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am inteles nici daca tu ne spui de fapt noua cum ne inchinam, si nici nu inteleg cum s-ar putea crede ca suntem atat de pehlivani, orbi, tolomaci...incat sa nu tinem macar minte ca ne inchinam Sfantului Ioan Botezatorul, sau Sfintei Fecioare Maria...si nu lui Dumnezeu! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tu ce vrei sa bagi zazanie intre fratele Trice si ei? E greu, Doriana a afirmat deja ca fratele Trice e mai pocait ca noi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pur si simplu vreau si eu sa aud un raspuns ipotetic, dar sincer la aceasta ipotetica intrebare: Ce ati simti...fiecare dintre voi, ori cei cu Sabatul, ori cei cu darul vorbirii in limbi, daca toti ortodocsii de aici, dupa indelungile conversatii, s-ar lua doar dupa unii din voi, si ar decide ca o concluzie " Da dom'le, astia chiar spun Adevarul, aia cu vorbirea in limbi imi par cam suspecti...dar ii urmez pe Trice si Vasalie, ca le zic bine!" ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cele spuse mai-sus nu se refera la persoana nimanui in mod special, ci la tendinta oamenilor de a se amagi prin 'succesurile' personale. Un fel de montagne-ruse, ametitor si incontrolabil. In atasament, dar din dar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mi-ar parea rau. |
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Daca as crede in afirmatiile Dorianei, as ajunge probabil prin Yucatan...mai bine nu!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|