![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Rodica, ratacirea nu este totala la nimeni, Dumnezeu trebuie sa ne adune de pe drumurile acestei lumi pe toti, exista unghiuri diferite din care vedem lucrurile, nu numai in cele spirituale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te opreste nimic sa gandesti si in cadrul unui cult. Inca e democratie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i asa ca, uneori iti vine si sa te minunezi la cata pricepere si deschidere emani? Mai ales ca totul se datoreaza autodidactului care este... persoana iubita din fata oglinzii tale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu, dar m-am referit la aceia care nu fac asta, de aceea am si spus ca sunt "racolati", adica oameni care vin dar nu prea stiu de ce, sunt profund influentati si iau pe nemestecate tot ce li se da.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Fiecare va fi rasplatit pentru credinciosia sa. Totul este sa fii sincer, sa cercetezi si faci voia Domnului (pe care El ti-a dezvaluit-o). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ce te învață Scriptura și Hristos prin ea.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce esti rautacioasa atata timp cat am facut referire la credinta ca un principiu pe care Dumnezeu il vede in viata omului sau nu il vede. La mine mai are pana sa vada ceva, dar se pare ca pe cand era pe pamant, Mantuitorul a vazut credinta adevarata la oameni care nu mergeau la biserica si nu indeplineau ritualuri, multe chiar instituite de Dumnezeu. Acest lucru se intampla si astazi, oameni care nu cunosc Scripturile ca noi, care nu prea au idee despre religie in general ne cam dau lectii de viata in multe privinte. La asta m-am referit cand am scris. Sa nu intelegi ca ma vad pe mine in aceasta postura, nicidecum, eu iau lectii de la altii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putem continua discutia de aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=289 De ce era nevoie sa ma rogi sa fiu sincer? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti foarte dragut, ca intotdeauna... Prefer sa gandesc in modul asta arhaic (cum il numesti tu) decat sa nu cred ca Isus e intre noi la fiecare Liturghie si ca painea si vinul se transforma in insasi Trupul si Sangele Sau... Cred ca ai intrat pe forum sa aduci un duh de cearta si nu pentru altceva...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|