Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 22:12:35
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
....dar daca as fi confuza in acest moment, si nu as sti ce sa aleg intre acestea: darul vorbirii in limbi, al interpretarii VS Sabatul, moartea definitiva, ce mi-ai spune ca e mai bine de urmat?
Ce te învață Scriptura și Hristos prin ea.
Vechi 04.05.2010, 22:59:48
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Ce te învață Scriptura și Hristos prin ea.
Conform invataturilor din Sfanta Scriptura, Penticostalulmantuibil, si Doriana cred ce trebuie, au ba? Bine...am inteles, voi nu folositi termenul eretic/secta, insa ceva trebuie sa credeti totusi despre cei care nu tin Sabatul, si cred in viata vesnica...deci nu au inteles cele scrise in Sfanta Scriptura cum trebuie, din spusele voastre.

Adica na, vorbim, vorbim, se dau versete, se aduc argumente...insa mai vine si momentul in care trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, cu totii...
Vechi 04.05.2010, 23:08:10
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Conform invataturilor din Sfanta Scriptura, Penticostalulmantuibil, si Doriana cred ce trebuie, au ba?
Normal, sigur ca da, fara indoiala.

Dar tu ce vrei sa bagi zazanie intre fratele Trice si ei?
E greu, Doriana a afirmat deja ca fratele Trice e mai pocait ca noi
Vechi 04.05.2010, 23:20:28
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Normal, sigur ca da, fara indoiala.

Dar tu ce vrei sa bagi zazanie intre fratele Trice si ei?
E greu, Doriana a afirmat deja ca fratele Trice e mai pocait ca noi
Vai Penticostalulemantuibil, eu nu stiu ce inseamna cuvantul zazanie, zau asa...mi se pare urat, eu am alti termeni...stii tu stilul rilu' " Secta/eretic suna urat spus, dar deh eu am altele in cultul meu pentru voi, dar nu le zic pe fata/forum...ca sa par cat de cat oaie!

Pur si simplu vreau si eu sa aud un raspuns ipotetic, dar sincer la aceasta ipotetica intrebare:

Ce ati simti...fiecare dintre voi, ori cei cu Sabatul, ori cei cu darul vorbirii in limbi, daca toti ortodocsii de aici, dupa indelungile conversatii, s-ar lua doar dupa unii din voi, si ar decide ca o concluzie " Da dom'le, astia chiar spun Adevarul, aia cu vorbirea in limbi imi par cam suspecti...dar ii urmez pe Trice si Vasalie, ca le zic bine!" ?
Vechi 04.05.2010, 23:30:03
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
Vai Penticostalulemantuibil, eu nu stiu ce inseamna cuvantul zazanie, zau asa...mi se pare urat,
ZAZÁNIE1, zâzanii, s.f. Intriga, discordie, vrajba, galceavă. – Din ngr. zizánia (pl. lui zizánion).

Citat:
Pur si simplu vreau si eu sa aud un raspuns ipotetic, dar sincer la aceasta ipotetica intrebare:

Ce ati simti...fiecare dintre voi, ori cei cu Sabatul, ori cei cu darul vorbirii in limbi, daca toti ortodocsii de aici, dupa indelungile conversatii, s-ar lua doar dupa unii din voi, si ar decide ca o concluzie " Da dom'le, astia chiar spun Adevarul, aia cu vorbirea in limbi imi par cam suspecti...dar ii urmez pe Trice si Vasalie, ca le zic bine!" ?
Sigur, se rezolva, dau un raspuns cat se poate de sincer macar ca ma tem ca tu nu ma vei crede.

Mi-ar parea rau.
Vechi 04.05.2010, 23:44:44
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ZAZÁNIE1, zâzanii, s.f. Intriga, discordie, vrajba, galceavă. – Din ngr. zizánia (pl. lui zizánion).
Mercic, dar vezi tu, eu prefer expresia " a baga fitile"...parca suna mai bine decat zizanion
Citat:
Sigur, se rezolva, dau un raspuns cat se poate de sincer macar ca ma tem ca tu nu ma vei crede.

Mi-ar parea rau.
Multumesc!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 21:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 22:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 22:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 14:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 15:24:13