![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce te învață Scriptura și Hristos prin ea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Conform invataturilor din Sfanta Scriptura, Penticostalulmantuibil, si Doriana cred ce trebuie, au ba? Bine...am inteles, voi nu folositi termenul eretic/secta, insa ceva trebuie sa credeti totusi despre cei care nu tin Sabatul, si cred in viata vesnica...deci nu au inteles cele scrise in Sfanta Scriptura cum trebuie, din spusele voastre.
Adica na, vorbim, vorbim, se dau versete, se aduc argumente...insa mai vine si momentul in care trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, cu totii...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar tu ce vrei sa bagi zazanie intre fratele Trice si ei? E greu, Doriana a afirmat deja ca fratele Trice e mai pocait ca noi |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pur si simplu vreau si eu sa aud un raspuns ipotetic, dar sincer la aceasta ipotetica intrebare: Ce ati simti...fiecare dintre voi, ori cei cu Sabatul, ori cei cu darul vorbirii in limbi, daca toti ortodocsii de aici, dupa indelungile conversatii, s-ar lua doar dupa unii din voi, si ar decide ca o concluzie " Da dom'le, astia chiar spun Adevarul, aia cu vorbirea in limbi imi par cam suspecti...dar ii urmez pe Trice si Vasalie, ca le zic bine!" ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Mi-ar parea rau. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Multumesc!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|