![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Niciunul din textele amintite nu folosește termenul "succesiune apostolică", ori "continuitate apostolică", ori "transmiterea apostoliei", ori mai știu eu ce formulă asemănătoare... puteți verifica dacă nu credeți. De asemenea, în niciunul din versetele enumerate nu apare cuvântul "preot", ori "mai marii preoților". Puteți de asemenea verifica în originalul grecesc: http://www.scripture4all.org/OnlineI...reek_Index.htm |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar episcopul, văzîndu-i că s-au pocăit cu adevărat, i-a primit cu bucurie și, învățîndu-i sfînta credință, i-a botezat pe toți, cu femei și copii, iar școala lor a făcut-o Biserică Domnului nostru Iisus Hristos. Atunci a fost mare bucurie în cetatea aceea, nu numai pentru neputincioșii care au fost tămăduiți, ci și pentru necredincioșii evrei care s-au botezat, căci au primit sfînta credință pentru minunea care s-a făcut de icoana Domnului" ` Acestea sunt asa zis "mizeriile antisemite"??? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Mizeriile antisemite sunt urmatoarele:
"A doua zi s-a adunat mult popor și împreună cu arhierei și bătrîni au mers la casa unde era icoana Domnului. Și intrînd înăuntru au găsit icoana pe care au scos-o afară și au pus-o în mijlocul lor, zicînd: “Precum părinții noștri au batjocorit pe Iisus, așa și noi să facem cu această icoană”. Și au început a scuipa icoana și a lovi chipul lui Iisus Hristos de o parte și de alta. După aceea au zis: “Am auzit că părinții noștri pe lemn L-au răstignit pe Iisus, deci să facem și noi la fel cu această icoană”. Și luînd piroane, le-au bătut în chipul Lui, în mîinile și picioarele Lui și punînd în trestie un burete de oțet l-au lipit de gura Domnului. După aceasta au adus o suliță și au poruncit unuia ca să împungă coasta Domnului." Demonizarea evreilor, reprezentati ca un popor care in corpore, in frunte cu preotii si batranii, il scuipa si il rastignesc pe Cristos, tradeaza o atitudine antisemita. A colporta asemenea basme nu este cu nimic mai civilizat decat a-i acuza pe evrei de otravirea fantanilor, de rapirea pruncilor crestini pentru a le bea sangele sau de ultra mega conspiratia iudeo-serpiliano-balauriano-antihristica. De asemenea, antisemit este termenul de "jidovi". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrucat nu aveti preotie in biserica, asa cum a cerut-o Hristos, si cum a organizat-o Apostolii, nu ai de unde sa stii ... inainte de acest verset, Ap. spune in cap 5: ''13. Este vreunul dintre voi în suferință? Să se roage. Este cineva cu inimă bună? Să cânte psalmi. 14. Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoții Bisericii și să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. 15. Și rugăciunea credinței va mântui pe cel bolnav și Domnul îl va ridica, și de va fi făcut păcate se vor ierta lui. Deci, vezi ca este nevoie de preoti..... Citat:
Citat:
Apropo, dar cultele NP cate soiuri sunt, oare il propovaduiesc pe Hristos asa cum l-au propovaduit Apostolii????
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
CITAT:
"Poate n-am fost suficient de clar: eu nu resping învățătura despre punerea mâinilor, despre hirotonire. Aceasta se practică în toate bisericile neoprotestante, inclusiv în Biserica AZȘ. Singura diferență e că nu se numește "succesiune apostolică", iar oficianții nu se numesc preoți." SEMN BUN.TU NU RESPINGI INVATATURA DESPRE PUNEREA MAINILOR,DESPRE HIROTONIE.SI RECUNOSTI CA OFICIANTII VOSTRI NU SE NUMESC PREOTI SI NICI NU AU SUCCESIUNE APOSTOLICA.IARASI SEMN BUN. |
|
|||
|
|||
![]()
CITAT:
"Niciunul din textele amintite nu folosește termenul "succesiune apostolică", ori "continuitate apostolică", ori "transmiterea apostoliei", ori mai știu eu ce formulă asemănătoare... puteți verifica dacă nu credeți. De asemenea, în niciunul din versetele enumerate nu apare cuvântul "preot", ori "mai marii preoților". RASPUNS: NICI NU TREBUIE SA CAUTI ACESTE TERMENE IN SF.SCRIPTURA,NU LE VEI GASI.DAR DIN TEXTE REZULTA CA PREOTIA A FOST INSTITUITA DE SF.APOSTOLI SI SUCCESIUNEA TRANSMITERII HARULUI DUHULUI SFANT.SI DACA VREI SA STII MAI MULTE DESPRE SUCCESIUNEA APOSTOLICA IN BOR TREBUIE SA STUDIEZI SF.TRADITIE SI PE SF.PARINTI. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Versetul 16 spune foarte clar: "Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele..." Expresia [άλλήλων] = unul altuia, reciproc, mutual; nu lasă nici o umbră de îndoială că mărturisirea păcatelor se face în ambele sensuri. Citat:
Dacă v-ați pune această întrebare referitor la BO în sinceritate și cercetând Scripturile, cred ca n-ați mai dormi noaptea aceasta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ia spune măi sectarule, este sau nu adevărat și biblic că Iisus Hristos a dat apostolilor Săi puterea de a ierta și de a ține păcatele ?? Și ai cumva impresia că această putere a rămas doar la apostoli adică doar vreo câteva decenii în Biserică iar după aceea a dispărut ?? Chiar ne crezi și pe noi atât de ignoranți așa cum ești dumneata de ignorant ?? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
ce inseamna...? | victortiti89 | Din Vechiul Testament | 1 | 18.05.2011 11:51:40 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Termenul de pocait | Tudor | Pocainta | 25 | 03.07.2008 19:19:11 |
|