Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2011, 12:59:50
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Eu raman la partea cu amagitul. Deoarece biblia spune :Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii, (2Tes.2:3). Ce a facut Miler? A amagit lumea anuntand Ziua Domnului!
Bine ca voi intelegeti pe dos evanghelia nu mai este o noutate!
Acum cati-va ani erau n documente pe net printre care si cel in care se discuta ca adventistii sa fie recunoscuti de catre bisericile asa zise pocaite! Acestea au zis ca ii vor acepta pe adventi ca bisertica crestina daca vor renunta la infailibilitatea scrierilor lui White!
Raspunsul care il da un advent la predica despre fericiri este: sarea isi va capata puterea prin White! Chiar daca femeia nu are voie sa predice ea va scrie carti sa ne invete credinta pierduta dar adevarata! Si primul adventist care va ajunge in rai nu va alerga la apostoli sa le multumeasca si la White care i-a intors la adevar...
Dar sti tu osutafara unu ca aveam adventist care spunea ca crucea este element de batjocura si de rusine si ca inainte nu aveati cruci pe biserici? Da biserica ta e condusa nu de masoni ci de cei care conduc lumea! Adica de cel rau! De aceea cel rau a zis asa: puneti-va cruci baptistilor, evanghelistilor , adventistilor etc etc sau chiar scrieti Iisus si nu Isus poate ii prostiti si asa pe ortodocsi! Ca daca tara a fost vanduta celor bogati credinta nu a putut fi vanduta ci cel mult prigonita! Atacata! Iar cel slab a ales calea cea larga . Ori a renuntat sa se duca la biserica ori a devenit ateist ori s-a dus la pocaiti!
Pana la urma care e serviciul tau? Nu acesta sa corupi cu invatatura adventa enoriasi ortodocsi? Ia spune!

Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 13:06:30.
Vechi 15.12.2011, 14:02:40
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Eu raman la partea cu amagitul.
Logic. Fiecare are parte de și-a ales.

Citat:
Ce a facut Miler? A amagit lumea anuntand Ziua Domnului!
Bine ca voi intelegeti pe dos evanghelia nu mai este o noutate!
Nu înțeleg de ce te cerți cu noi, ceartă-te cu Miller!

Citat:
Acum cati-va ani erau n documente pe net printre care si cel in care se discuta ca adventistii sa fie recunoscuti de catre bisericile asa zise pocaite!
N-avem nevoie de recunoașterea lumii, căci nu avem ambiții ecumeniste. Ne ajunge să ne recunoască Dumnezeu.

Citat:
Acestea au zis ca ii vor acepta pe adventi ca bisertica crestina daca vor renunta la infailibilitatea scrierilor lui White!
Altă fabulație! Când am pretins noi "infailibilitatea scrierilor lui White"? Noi nu recunoaștem decât infailibilitatea lui Dumnezeu și a Cuvântului Său!

Citat:
Raspunsul care il da un advent la predica despre fericiri este: sarea isi va capata puterea prin White!
Imaginație maladivă.

Citat:
Dar sti tu osutafara unu ca aveam adventist care spunea ca crucea este element de batjocura si de rusine si ca inainte nu aveati cruci pe biserici?
Stimabile, confunzi lucrurile. Crucea era element de baijocură și de rușine, înainte de răstignirea Domnului Hristos pe vremea Imperiului Roman.

Citat:
Da biserica ta e condusa nu de masoni ci de cei care conduc lumea! Adica de cel rau! De aceea cel rau a zis asa: puneti-va cruci baptistilor, evanghelistilor , adventistilor etc etc
După logica ta găunoasă ar însemna că Sarsailă tronează de 1.700/1.000 de ani pe turlele bisericilor ortodoxe... nț nț!
Vechi 15.12.2011, 16:37:26
Senior Member

Implicit

Esti dea dreptul comic. Numai rastalmaciri. Biblia arata clar ca nimeni nu trebuie sa ne amageasca cu privire la ziua Domnului deci voi sunteti nascuti nu dintr-o dezamagire ci amagire. Cum spunea cineva: dezamagirea a venit dupa amagire! Mai clar decat atat nu se poate! Mai si precizeaza: cu nici un chip!
Crucea era un semn de batjocura in ochii vostri si nici nu aveati cruci pe biserici mai documenteaza-te! Aceasta e un lucru bun , rau e cand incerci sa amagesti pe cineva! Nu ma cert cu Miler el a recunoscut ca s-a inselat dar voi ati incercat sa-l luati in biserica voastra! Si daca el a recunoscut ca s-a inselat si a amagit lumea voi nu recunoasteti ca a-ti luat fiinta dintr-o amagire! In continuare e greu de crezut ca mai trebuie sa scriu unui om care sta toata ziua ori neavand ce face ori incercand sa prosteasca lumea dupa dovezile clare care le-am adus. Iisus spune clar : NIMENI SA NU VA AMAGEASCA!
Vechi 15.12.2011, 17:07:53
Banned

Implicit

Citat:
Esti dea dreptul comic. Numai rastalmaciri. Biblia arata clar ca nimeni nu trebuie sa ne amageasca cu privire la ziua Domnului
Iar dumneata ești de-a dreptul tragic! Pă nu înțelegi domnule că n-avem nimic în comun cu mania fixării de date? De la înființarea Bisericii, am condamnat această practică nebiblică a socotirii soroacelor.

Citat:
Crucea era un semn de batjocura in ochii vostri si nici nu aveati cruci pe biserici mai documenteaza-te!
Prietene, văd că insiști cu tenacitate pe această idee fixă... bisericile care aveau cruce pe ele, o au și acuma (știu una la 10 Km de mine care încă din construcție are); iar altele nu au nici acuma, nici în trecut (biserica mea locală n-a avut niciodată în cei 100 ani de la fondare). Ce mai atâta tura-vura?

Citat:
Nu ma cert cu Miler el a recunoscut ca s-a inselat dar voi ati incercat sa-l luati in biserica voastra!
Ești culmea! Cum să-l luăm în biserică, când Biserica noastră s-a în ființat în 1863, iar la data aceea Miller era deja mort de 14 ani?!

Citat:
In continuare e greu de crezut ca mai trebuie sa scriu unui om care sta toata ziua ori neavand ce face ori incercand sa prosteasca lumea dupa dovezile clare care le-am adus.
Eu nu fac altceva decât să repar parascoveniile debitate de tine tot la a doua frază, pe când tu nu ești altceva decât un amăgit și-un înșelat (cuvinte dragi ție) de propaganda antiadventistă. Și crede-mă, e varianta fericită, altfel ai putea fi numit un mincinos și-un rău intenționat.
Vechi 15.12.2011, 18:18:27
Senior Member

Implicit

Domnule sa zicem ca nu ati profetit sfarsituri (chiar daca White am aratat a profetit asa ceva) dar v-ati creat cultul dintr-o amagire pe fondul unei neascultari a cea ce spune scriptura! Nu pe fondul unei dezamagiri! Dezamagirea a venit dupa! Apoi spui ca biserica voastra a fost infintata in anul 1863 (la baza unei amagiri?!?) dar asta nu inseamna ca inainte nu era o biserica crestina deci biserica crestina a fost biruita?
Vechi 15.12.2011, 18:20:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Eu nu fac altceva decât să repar parascoveniile debitate de tine tot la a doua frază, pe când tu nu ești altceva decât un amăgit și-un înșelat (cuvinte dragi ție) de propaganda antiadventistă. Și crede-mă, e varianta fericită, altfel ai putea fi numit un mincinos și-un rău intenționat.
Dar eu in celelalte zile nu am scris apoi anticipai a doua fraza?

Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 18:24:11.
Vechi 15.12.2011, 20:20:56
Banned

Implicit

Citat:
Domnule sa zicem ca nu ati profetit sfarsituri (chiar daca White am aratat a profetit asa ceva)
Încă o dată mă văd nevoit să dezmint această informație. White n-a profețit nicio dată cu privire la sfârșit. Să fie clar!

Citat:
dar v-ati creat cultul dintr-o amagire pe fondul unei neascultari a cea ce spune scriptura! Nu pe fondul unei dezamagiri! Dezamagirea a venit dupa!
Tu nu înțelegi că la data interpretării profeției și apoi la data dezamăgirii, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu exista? Ce tot îi dai înainte cu prostia asta? Te rog frumos, îmi schimb părerea despre inteligența ta...

Citat:
Apoi spui ca biserica voastra a fost infintata in anul 1863 (la baza unei amagiri?!?) dar asta nu inseamna ca inainte nu era o biserica crestina deci biserica crestina a fost biruita?
Prietene, Biserica Creștină e formată din oameni, nu din ziduri, icoane, ogive și chitări! De aceea ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă noi (oamenii ce formăm această Biserică - indiferent ce denumire poartă) ne încadrăm în fișa postului de creștini. Și întrebarea aceasta cred că ar trebui să ne dea insomnii...
Vechi 15.12.2011, 20:21:56
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Încă o dată mă văd nevoit să dezmint această informație. White n-a profețit nicio dată cu privire la sfârșit. Să fie clar!

dar, practic, ce a profetit, ne puteti spune?
Vechi 15.12.2011, 20:22:04
Banned

Implicit

Citat:
Dar eu in celelalte zile nu am scris apoi anticipai a doua fraza?
Tradu, te rog.
Vechi 15.12.2011, 20:23:18
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
dar, practic, ce a profetit, ne puteti spune?
Ar trebui să vă fac trimitere la scrierile ei. N-o fac. Mai bine fac trimitere la Scriptură, căci sursa principală acolo se găsește...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16