![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu raman la partea cu amagitul. Deoarece biblia spune :Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii, (2Tes.2:3). Ce a facut Miler? A amagit lumea anuntand Ziua Domnului!
Bine ca voi intelegeti pe dos evanghelia nu mai este o noutate! Acum cati-va ani erau n documente pe net printre care si cel in care se discuta ca adventistii sa fie recunoscuti de catre bisericile asa zise pocaite! Acestea au zis ca ii vor acepta pe adventi ca bisertica crestina daca vor renunta la infailibilitatea scrierilor lui White! Raspunsul care il da un advent la predica despre fericiri este: sarea isi va capata puterea prin White! Chiar daca femeia nu are voie sa predice ea va scrie carti sa ne invete credinta pierduta dar adevarata! Si primul adventist care va ajunge in rai nu va alerga la apostoli sa le multumeasca si la White care i-a intors la adevar... Dar sti tu osutafara unu ca aveam adventist care spunea ca crucea este element de batjocura si de rusine si ca inainte nu aveati cruci pe biserici? Da biserica ta e condusa nu de masoni ci de cei care conduc lumea! Adica de cel rau! De aceea cel rau a zis asa: puneti-va cruci baptistilor, evanghelistilor , adventistilor etc etc sau chiar scrieti Iisus si nu Isus poate ii prostiti si asa pe ortodocsi! Ca daca tara a fost vanduta celor bogati credinta nu a putut fi vanduta ci cel mult prigonita! Atacata! Iar cel slab a ales calea cea larga . Ori a renuntat sa se duca la biserica ori a devenit ateist ori s-a dus la pocaiti! Pana la urma care e serviciul tau? Nu acesta sa corupi cu invatatura adventa enoriasi ortodocsi? Ia spune! Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 13:06:30. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Logic. Fiecare are parte de și-a ales.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
După logica ta găunoasă ar însemna că Sarsailă tronează de 1.700/1.000 de ani pe turlele bisericilor ortodoxe... nț nț! |
|
|||
|
|||
![]()
Esti dea dreptul comic. Numai rastalmaciri. Biblia arata clar ca nimeni nu trebuie sa ne amageasca cu privire la ziua Domnului deci voi sunteti nascuti nu dintr-o dezamagire ci amagire. Cum spunea cineva: dezamagirea a venit dupa amagire! Mai clar decat atat nu se poate! Mai si precizeaza: cu nici un chip!
Crucea era un semn de batjocura in ochii vostri si nici nu aveati cruci pe biserici mai documenteaza-te! Aceasta e un lucru bun , rau e cand incerci sa amagesti pe cineva! Nu ma cert cu Miler el a recunoscut ca s-a inselat dar voi ati incercat sa-l luati in biserica voastra! Si daca el a recunoscut ca s-a inselat si a amagit lumea voi nu recunoasteti ca a-ti luat fiinta dintr-o amagire! In continuare e greu de crezut ca mai trebuie sa scriu unui om care sta toata ziua ori neavand ce face ori incercand sa prosteasca lumea dupa dovezile clare care le-am adus. Iisus spune clar : NIMENI SA NU VA AMAGEASCA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Eu nu fac altceva decât să repar parascoveniile debitate de tine tot la a doua frază, pe când tu nu ești altceva decât un amăgit și-un înșelat (cuvinte dragi ție) de propaganda antiadventistă. Și crede-mă, e varianta fericită, altfel ai putea fi numit un mincinos și-un rău intenționat. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule sa zicem ca nu ati profetit sfarsituri (chiar daca White am aratat a profetit asa ceva) dar v-ati creat cultul dintr-o amagire pe fondul unei neascultari a cea ce spune scriptura! Nu pe fondul unei dezamagiri! Dezamagirea a venit dupa! Apoi spui ca biserica voastra a fost infintata in anul 1863 (la baza unei amagiri?!?) dar asta nu inseamna ca inainte nu era o biserica crestina deci biserica crestina a fost biruita?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by bairstow; 15.12.2011 at 18:24:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Prietene, Biserica Creștină e formată din oameni, nu din ziduri, icoane, ogive și chitări! De aceea ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă noi (oamenii ce formăm această Biserică - indiferent ce denumire poartă) ne încadrăm în fișa postului de creștini. Și întrebarea aceasta cred că ar trebui să ne dea insomnii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar, practic, ce a profetit, ne puteti spune? |
|
|||
|
|||
![]()
Tradu, te rog.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui să vă fac trimitere la scrierile ei. N-o fac. Mai bine fac trimitere la Scriptură, căci sursa principală acolo se găsește...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|