Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2011, 17:07:53
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Esti dea dreptul comic. Numai rastalmaciri. Biblia arata clar ca nimeni nu trebuie sa ne amageasca cu privire la ziua Domnului
Iar dumneata ești de-a dreptul tragic! Pă nu înțelegi domnule că n-avem nimic în comun cu mania fixării de date? De la înființarea Bisericii, am condamnat această practică nebiblică a socotirii soroacelor.

Citat:
Crucea era un semn de batjocura in ochii vostri si nici nu aveati cruci pe biserici mai documenteaza-te!
Prietene, văd că insiști cu tenacitate pe această idee fixă... bisericile care aveau cruce pe ele, o au și acuma (știu una la 10 Km de mine care încă din construcție are); iar altele nu au nici acuma, nici în trecut (biserica mea locală n-a avut niciodată în cei 100 ani de la fondare). Ce mai atâta tura-vura?

Citat:
Nu ma cert cu Miler el a recunoscut ca s-a inselat dar voi ati incercat sa-l luati in biserica voastra!
Ești culmea! Cum să-l luăm în biserică, când Biserica noastră s-a în ființat în 1863, iar la data aceea Miller era deja mort de 14 ani?!

Citat:
In continuare e greu de crezut ca mai trebuie sa scriu unui om care sta toata ziua ori neavand ce face ori incercand sa prosteasca lumea dupa dovezile clare care le-am adus.
Eu nu fac altceva decât să repar parascoveniile debitate de tine tot la a doua frază, pe când tu nu ești altceva decât un amăgit și-un înșelat (cuvinte dragi ție) de propaganda antiadventistă. Și crede-mă, e varianta fericită, altfel ai putea fi numit un mincinos și-un rău intenționat.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16