Citat:
În prealabil postat de bairstow
Esti dea dreptul comic. Numai rastalmaciri. Biblia arata clar ca nimeni nu trebuie sa ne amageasca cu privire la ziua Domnului
|
Iar dumneata ești de-a dreptul tragic! Pă nu înțelegi domnule că n-avem nimic în comun cu mania fixării de date? De la înființarea Bisericii, am condamnat această practică nebiblică a socotirii soroacelor.
Citat:
Crucea era un semn de batjocura in ochii vostri si nici nu aveati cruci pe biserici mai documenteaza-te!
|
Prietene, văd că insiști cu tenacitate pe această idee fixă... bisericile care aveau cruce pe ele, o au și acuma (știu una la 10 Km de mine care încă din construcție are); iar altele nu au nici acuma, nici în trecut (biserica mea locală n-a avut niciodată în cei 100 ani de la fondare). Ce mai atâta tura-vura?
Citat:
Nu ma cert cu Miler el a recunoscut ca s-a inselat dar voi ati incercat sa-l luati in biserica voastra!
|
Ești culmea! Cum să-l luăm în biserică, când Biserica noastră s-a în ființat în 1863, iar la data aceea Miller era deja mort de 14 ani?!
Citat:
In continuare e greu de crezut ca mai trebuie sa scriu unui om care sta toata ziua ori neavand ce face ori incercand sa prosteasca lumea dupa dovezile clare care le-am adus.
|
Eu nu fac altceva decât să repar parascoveniile debitate de tine tot la a doua frază, pe când tu nu ești altceva decât
un amăgit și-
un înșelat (cuvinte dragi ție) de propaganda antiadventistă. Și crede-mă, e varianta fericită, altfel ai putea fi numit un mincinos și-un rău intenționat.