Citat:
În prealabil postat de bairstow
Domnule sa zicem ca nu ati profetit sfarsituri (chiar daca White am aratat a profetit asa ceva)
|
Încă o dată mă văd nevoit să dezmint această informație. White n-a profețit nicio dată cu privire la sfârșit. Să fie clar!
Citat:
dar v-ati creat cultul dintr-o amagire pe fondul unei neascultari a cea ce spune scriptura! Nu pe fondul unei dezamagiri! Dezamagirea a venit dupa!
|
Tu nu înțelegi că la data interpretării profeției și apoi la data dezamăgirii, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu exista? Ce tot îi dai înainte cu prostia asta? Te rog frumos, îmi schimb părerea despre inteligența ta...
Citat:
Apoi spui ca biserica voastra a fost infintata in anul 1863 (la baza unei amagiri?!?) dar asta nu inseamna ca inainte nu era o biserica crestina deci biserica crestina a fost biruita?
|
Prietene, Biserica Creștină e formată din oameni, nu din ziduri, icoane, ogive și chitări! De aceea ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă noi (oamenii ce formăm această Biserică - indiferent ce denumire poartă) ne încadrăm în fișa postului de
creștini. Și întrebarea aceasta cred că ar trebui să ne dea insomnii...