Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2011, 20:20:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Domnule sa zicem ca nu ati profetit sfarsituri (chiar daca White am aratat a profetit asa ceva)
Încă o dată mă văd nevoit să dezmint această informație. White n-a profețit nicio dată cu privire la sfârșit. Să fie clar!

Citat:
dar v-ati creat cultul dintr-o amagire pe fondul unei neascultari a cea ce spune scriptura! Nu pe fondul unei dezamagiri! Dezamagirea a venit dupa!
Tu nu înțelegi că la data interpretării profeției și apoi la data dezamăgirii, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu exista? Ce tot îi dai înainte cu prostia asta? Te rog frumos, îmi schimb părerea despre inteligența ta...

Citat:
Apoi spui ca biserica voastra a fost infintata in anul 1863 (la baza unei amagiri?!?) dar asta nu inseamna ca inainte nu era o biserica crestina deci biserica crestina a fost biruita?
Prietene, Biserica Creștină e formată din oameni, nu din ziduri, icoane, ogive și chitări! De aceea ar trebui să ne punem serios întrebarea dacă noi (oamenii ce formăm această Biserică - indiferent ce denumire poartă) ne încadrăm în fișa postului de creștini. Și întrebarea aceasta cred că ar trebui să ne dea insomnii...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16