![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca esti curios cauta cazuri despre medicamente care au aparut pe piata si datorita unor reactii adverse care pur si simplu nu au fost observate in timpul testelor au fost retrase instantaneu (ex: talidomida, rofecoxib (Vioxx)) Si gandeste-te cati bani au pierdut companiile alea farmaceutice (avand in vedere ca pt a se scoate un medicament original pe piata dureaza 10-12 ani si costa cam 1-2 miliarde de euro) tinand cont ca medicamentul a fost retras la f scurt timp dupa ce a fost pus pe piata. Eu am vizitat cateva fabrici la noi in tara (Labormed, Infomed, Zentiva) si modul in care lucreaza chiar respecta legile. Last edited by razvan_andrei; 16.02.2012 at 00:08:57. |
|
||||
|
||||
![]()
ce zici atunci de algocalmin(interzis in multe state europene)? sau de Piafen(interzis in Danemarca, Belgia, Spania, Irlanda si grecia inca din 1990, iar in state unite e interzis inca din '77)?
Cand e vorba de bani, restul nu conteaza... Normal ca asta nu e versiunea oficiala, nimeni nu si-ar da foc la valiza singur.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Teoretic, in carnetul de vaccinari trebuie inscrisa seria vaccinului facut.
Nu stiu daca fiecare au serie sau sunt serii de lot. In practica, n-am vazut un carnet din asta ca sa stiu cum arata. Se stie f. bine ca acolo unde este comert, de dragul profitului se vor eluda legi iar beneficiul clientului nu e intotdeuna pe primul loc. Valabil inclusiv pentru cel care iti vinde cartofi in piata. Ati auzit ca sunt legumicultori care folosesc inclusiv fecale umane pentru ingrasamant? N-aveti de unde sti cu certitudine, nu? Ei bine..sa vad cati nu o sa mai cumparati legume de la piata, in special cei care vin cu argumente de genul asta: "compania farmaceutica XXX poate eluda legea si nu da doi bani pe client, deci sigur face prostii". |
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu folosesc medicamente decît în cazuri cu totul excepționale, cînd e foarte grav și medicul le impune. Eu nu fac parte din categoria ălora care iau o aspirină sau un Nurofen cînd răcesc. Da, și vitamina C de la farmacie e periculoasă, deoarece este un produs de sinteză, artificial, care e luat în concentrații mari chiar și dacă e vorba de o singură pastilă, punînd în dificultate organismul celui care o consumă. Citat:
Atunci de ce ni se spune că sînt obligatorii? De ce au copiii nevoie de un carnet de vaccinuri? De ce mă pune pediatra să semnez că refuz vaccinul, de parcă aș încălca regulamentul spitalului sau al cabinetului? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
NaCl nu este sarea de care are nevoie organismul. Bulgărele pe care-l linge vaca e sarea naturală sănătoasă sau de exemplu această sare din Himalaya http://www.mybio.ro/?x=arata&p=1391 , deoarece nu este separată de mineralele cu care era legată inițial. În momentul în care sarea fină ajunge în corp, ea își va reface treptat formula originală, "consumînd" mineralele respective din organism - ceea ce este rău pentru sănătate. Informație preluată de la Ovidiu Bojor dacă nu de la Gheorghe Mencinicopschi. Citat:
Citat:
Citat:
Nu pot evita chimicalele în întregime, dar pot micșora cantitatea lor pe masa mea, ceea ce nu-i puțin lucru. Asta pentru că trebuie să mănînc, mîncarea nu e opțională ca pastilele sau ca injecțiile de orice fel. Nu, dar am Internetul pe care circulă tot felul de povești. N-am cum să demonstrez că sînt adevărate, dar am convingerea că marile companii țintesc spre profituri cît mai mari, deci cu pierderi cît mai mici, cu cît mai puține eforturi de testare, în timp cît mai scurt șamd. E dubios cînd auzi că virușii sînt cultivați pe animale, că nu se prea pot separa de alți viruși nedoriți, de bacterii, chiar țesuturi întregi... Păi, frate, ce știință e asta? Unde este precizia și acuratețea necesară cînd e vorba de injectarea substanțelor respective în corpul unui bebeluș care practic nu are sistem imunitar în primele luni de viață? Cine-mi garantează că sănătatea lui nu va fi nicicum afectată de doza de nu-știm-sigur-ce-i-acolo? Citat:
Vom vedea peste cîțiva ani care va fi rata deceselor în rîndul copiilor și al tinerilor.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 17.02.2012 at 09:30:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă ești în domeniu, te provoc să ne spui cum se fabrică vaccinurile, la modul general. Care sînt pașii, cum se calculează dozele șamd.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, din când în când, și anume probabil când simt nevoia de șpagă, vin unii de la Sanepid în control la doctor. Își pun o geantă neagră pe birou și cheile de la portbagaj lângă ea și zic: "să începem cu registrul de vaccinări". Ajung la cazul pacientului Florin Ionuț. "Ce motiv ați avut, doamnă doctor, să nu îl vaccinați pe Florin Ionuț ?" "Motivul este acela că nu a dorit să fie vaccinat". "Și ce dovadă aveți în a susține acest lucru?" "Iată semnătura lui și scrisul lui pe fișă: refuz vaccinarea". Acuma înțelegeți ? Carnetul de vaccinări nu e obligatoriu. Nu scrie nicăieri că părinții trebuie să prezinte cuiva vreun carnet de vaccinări. Pe de altă parte, grădinițele au și ele drepturile lor, inclusiv de a cere așa ceva. Dacă sunteți de acord că un aeroport poate pretinde carnet de vaccinări pentru a permite accesul cățelului dv, de ce nu ați fi de acord că o grădiniță poate cere carnet de vaccinări ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu ai dreptul sa nu-ti vaccinezi copilul, dar unitatile de invatamant nu au dreptul sa te primeasca fara un carnet de vaccinari.Amenzile sunt foarte mari. Paradoxal, nu? Mis e pare ca suna a: tu ai dreptul sa refuzi cipul(implant) dar nu o sa ai posibilitatea sa iti cumperi alimente fara el! Da' noi il respectam liberul albitru...Strasnic, nu? ALtfel spus..ori faci cum spune noi...ori nu ai de ales. Dar tu ai posibilitatea de a alege.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu știam că în momentul în care directorul respectiv îți refuză copilul la școală, trebuie să-i ceri în să-ți prezinte în scris motivele refuzului. Atunci se va teme de o acțiune în instanță și va accepta copilul. Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|