![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am apelat la ironie in mai multe cazuri, dar altfel se pare ca nu se poate contra cu 666. In rest, sa auzim numai de bine. De binele absolut, care ni s-a revelat noua in Biserica.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte buna metoda lui Alin. Sola Scriptura pana la capat, si sectarii sunt cam pe nicaieri. Sola Scriptura este groapa pe care si-au sapat-o singuri, poate fi intoarsa impotriva lor intr-un mod extrem de eficient.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuitorul Insusi S-a facut trup "plin de har si de adevar". E o mica-mare diferenta!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In ce priveste cautarea mea dupa Hristos, buna sau rea, nu aveti instrumentele sau obiectivitatea necesare pentru a o analiza. Dar va puteti amagi gandind ca stiti totul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Osutafaraunu:O asemenea "biserică" nu mai e reprezentanta lui Dumnezeu pe pământ, cum s-a întâmplat cu "biserica" Vechiului Testament - poporul Israel.
In afara ca era doar o asa zisa biserica tot de ea trebuia sa asculti! Ea nu a mai fost de folos in momentul cand Dumnezeu a fost rastignit pe cruce! 5. Imi aduc iarasi aminte de credinta ta neprefacuta, care, precum s-a salasluit intai in bunica ta Loida si in mama Eunichi, tot asa, sunt incredintat, ca si intru tine. 14. Tu sa ramai in lucrurile pe care le-ai invatat si de care esti deplin incredintat, caci stii de la cine le-ai invatat; 15. din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Isus. Din aceste versete se arata ca Timotei stia Sfintele scripturi care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire.Dar nu i-l aduceau la mantuire. E ca si versetul din Evrei :o odihna ca cea de Sabat(dar nu sabat). Un motor ca cel de Audi. Dar nu Audi! Versetul 5. Imi aduc aminte de credinta ta neprefacuta, care s-a salasluit intai in bunica ta Lois si in mama ta, Eunice, si sunt incredintat ca si in tine. Iara mergi prea departe. Credinta a venit mai intai bunicii si mamei lui si apoi lui. Dar nu spune de unde. Nu spune de la mama lui si de la bunica lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iar eu, din postarile userilor protestanti de pe forum (in afara de userul Scotsman, care s-a retras), am vazut ca aceasta e activitatea lor principala: de a analiza si critica Bisericile Traditionale, obiceiurile acestora si pe credinciosii lor. Iar asta imi intareste convingerea ca aceste secte vin de la diavol. Prin aceasta forma de judecare permanenta, contrara Sfintei Scripturi, de fapt sectantii/protestantii sunt indepartati de DOmnul nostru. |
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ca accept, doamna draga. Cum am mai spus, cine se considera Biserica trebuie sa fie pregatit sa fie judecat (obiectiv sau nu), analizat, criticat, indreptat. Caci e mai bine sa fim judecati in viata aceasta decat la judecata viitoare. Deci, va rog, continuati.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Și ca să încheiem subiectul cu instrumentele muzicale: Biserica Noului Testament funcționa la început în sinagogi, apoi odată cu începerea prigoanei în casele credincioșilor. În sinagogi se foloseau instrumentele muzicale (cum s-a văzut), iar în case, cei care le posedau, le foloseau. E cât se poate de logic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Așa că las-o mai moale cu "Biblia rătăcită" a adventiștilor, ocupă-te mai bine de rătăciții fără Biblie din vastul univers ortodox! În limba română niciuna dacă te referi la editurile AZȘ românești. Apropo, cărțile Ellenei White n-au fost editate doar la editurile AZȘ. Citat:
Atunci ce rost mai are să discutăm, doar de dragul contrazicerii? Ai alt exemplu? Nu? La revedere! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă acceptarea faptului că Biblia e Cuvântul lui Dumnezeu este cea mai mare prostie rostită de mine, prefer să rostesc în continuare această "prostie"... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|