![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
parintele Irineu de la manastirea Prislop - Lumea merge spre o catastrofa
pe la sfarsit spune Parintele Irineu ce inseamna 666 , daca va intereseaza sa ii cunoasteti parerea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, aici recunosc ca m-am grabit sa postez. Acum am vazut ca Iisus e scris cu un singur ,,i''.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu vezi ce scrii? Cum sa nu aiba? Oameni purtatori de Duh Sfant dau sfaturi corecte, nu ca tine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt praf si cenusa ca si tine. Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti. Ma doare cand vad Evanghelia calcata in picioare, nu cand spune cineva ceva rau despre mine. De dragul Sfintei Evanghelii, nu menajez orgoliul nimanui. Nu putem sluji la doi domni. Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu satana. Nu eu dau pe cineva pe mana satanei, ci el se da singur daca huleste Duhul Sfant. Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Minunat! Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu cine te crezi, ca sa insulti duhovnicii ortodocsi? Ia vezi ca ti s-a stricat oglinda!
Daca vrei sa-i intreci pe sfinti, nu ai decat o singura cale: smerenia. Poate, totusi, o vei experimenta si pe aceasta. Pana acum n-am vazut asa ceva la tine. Nu o spun cu rautate. Mantuire sa-ti dea Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Iarăși vii cu siteu-ri dinastea capcană (sectare)? Chiar nu verifici un pic de unde îți iei sursele? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pocăiește-te tu, lasă-l pe altul. Până nu te vei aduce pe tine la Hristos, nu vei putea să aduci nici pe altul. Dar cu siguranță aici în mediul ăsta nu vei reuși să te apropii de Hirstos. Last edited by ovidiu b.; 24.01.2013 at 20:14:13. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|