Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 14:05:11
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu e cazul sa formulezi tu opinii despre duhovnici postitori si rugatori calauziti de Duhul Sfant. Pur si simplu nu-i poti dispretui fara a-L huli pe Duhul Sfant.

Cei ce aduc hule impotriva Duhului Sfant trebuie sa se pocaiasca din toata inima, nu sa pretinda intelegere din partea crestinilor. Cine manifesta intelegere fata de hula adusa impotriva Duhului Sfant se face partas la pacate straine si raspunde in fata lui Dumnezeu.
Doamne, ce misticisme agresiv-sectar-subiectiviste urit-mirositoare! Antonia, tu vezi ce scrii? Adica ce are a face Preasfintul si de Viata Facatorul Duh al lui Dumnezeu cu colcaitoarea politica, cu izuri/pretexte duhovnicesti?!
Vechi 24.01.2013, 14:06:27
Laura19
Guest

Implicit

parintele Irineu de la manastirea Prislop - Lumea merge spre o catastrofa

pe la sfarsit spune Parintele Irineu ce inseamna 666 , daca va intereseaza sa ii cunoasteti parerea.
Vechi 24.01.2013, 14:18:19
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Deci temeiurile insemnarii sunt aceleasi de la inceputurile crestinismului: lepadarea de credinta (pentru cei care totusi au una).

Asa cum la inceputuri crestinii refuzau sa jertfeasca idolilor, la fel vor refuza sa renunte la Dumnezeu pentru "Fiara".

.... lepadari inconstiente
Ce ar fi ca dumneata, domnule AlinB, să ne oferi temeiurile doctrinare creștine ortodoxe prin care să argumentezi că lepădarea de Hristos și de Dumnezeu este sau poate fi numai una conștientă?
Vechi 24.01.2013, 19:08:05
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Tu ai vazut ce site e ala? Cu siguranta nu este ortodox, altfel nu ar da link-uri cu trimiteri la "bisericile" sectare. +tot felul de muzica tipic gruparilor protestante.
Da, aici recunosc ca m-am grabit sa postez. Acum am vazut ca Iisus e scris cu un singur ,,i''.
Vechi 24.01.2013, 19:11:16
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Doamne, ce misticisme agresiv-sectar-subiectiviste urit-mirositoare! Antonia, tu vezi ce scrii? Adica ce are a face Preasfintul si de Viata Facatorul Duh al lui Dumnezeu cu colcaitoarea politica, cu izuri/pretexte duhovnicesti?!
Dar tu vezi ce scrii? Cum sa nu aiba? Oameni purtatori de Duh Sfant dau sfaturi corecte, nu ca tine.
Vechi 24.01.2013, 19:23:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Antonia, tu te crezi inger de lumina? Ma uimesti cum reusesti tu sa identifici printre useri pe “apostolii satanei”.

Nici chiar in ingerii de lumina care ne-ar vesti o alta evanghelie nu avem voie sa credem.

Eu sunt praf si cenusa ca si tine. Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti.

Ma doare cand vad Evanghelia calcata in picioare, nu cand spune cineva ceva rau despre mine. De dragul Sfintei Evanghelii, nu menajez orgoliul nimanui. Nu putem sluji la doi domni. Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu satana. Nu eu dau pe cineva pe mana satanei, ci el se da singur daca huleste Duhul Sfant. Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca.
Vechi 24.01.2013, 19:41:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nici chiar in ingerii de lumina care ne-ar vesti o alta evanghelie nu avem voie sa credem.
Dar in evanghelia cipofoba de ce crezi?

Citat:
Eu sunt praf si cenusa ca si tine. Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti.
Aha, am inteles manevra: eu imi desemnezi Papii, ii lustruiesc bine, si pe urma in toata smerenia mea recunosc ca ascultand desavarsit de ei, sunt si eu desavarsita.
Minunat!

Citat:
Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca.
Mda, antoniap care se crede si Ioan Botezatorul.
Vechi 24.01.2013, 19:55:45
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Mda, antoniap care se crede si Ioan Botezatorul.
Dar tu cine te crezi, ca sa insulti duhovnicii ortodocsi? Ia vezi ca ti s-a stricat oglinda!

Daca vrei sa-i intreci pe sfinti, nu ai decat o singura cale: smerenia. Poate, totusi, o vei experimenta si pe aceasta. Pana acum n-am vazut asa ceva la tine. Nu o spun cu rautate. Mantuire sa-ti dea Dumnezeu!
Vechi 24.01.2013, 19:59:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Antonia, faci ce faci și iarăși o dai cu stângul în dreptul.

Iarăși vii cu siteu-ri dinastea capcană (sectare)? Chiar nu verifici un pic de unde îți iei sursele?
Vechi 24.01.2013, 20:12:11
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti.
Cum îi asculți Antonia? "Duhovnicii sfinți" ne sfătuiesc să ne întărim credința prin asceză, care este singura misiune internă a Bisericii, prin apropierea și trăirea vieții prin și cu Hristos pe care Îl găsim în Biserica pe care ne-a lasat-o și al cărei cap este, și de care părinții ne sfătuiesc să ascultăm, iar dacă va fi nevoie să mărturisim credința, dar nicidecum stând pe net și dramatizând venirea cipurilor și implicit sfârșitul lumii.

Citat:
Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu satana. Nu eu dau pe cineva pe mana satanei, ci el se da singur daca huleste Duhul Sfant. Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca.
Pocăiește-te tu, lasă-l pe altul. Până nu te vei aduce pe tine la Hristos, nu vei putea să aduci nici pe altul. Dar cu siguranță aici în mediul ăsta nu vei reuși să te apropii de Hirstos.

Last edited by ovidiu b.; 24.01.2013 at 20:14:13.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34