Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2013, 13:01:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Eu am fost in 2011 la man.Sihastria Rarau si par.Ioan a spus sa nu luam actele biometrice.
Și pe pr Ioan l-ai întrebat ce faci, căci fără buletin nu îți poți desfășura activitatea și implict nu îți vei putea întreține familia. Ce soluții sunt pentru asemenea probleme?

Citat:
Voi faceti cum stiti ,noi spunem ce zic sfintii parinti.
Ai cumva impresia că acum am coborât de la munte?
Vechi 25.01.2013, 13:17:19
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Unde dai și unde crapă. Anita citește istoricul. Ești pe lângă subiect. Nimeni nu este procip...cred că este destul de clar.

ps: când îmi aduci și mie ceea ce zicea pr Arsenie, că și tu ai apărut cu idei propii.
Tocmai , este evident ca pt unii de aici acceptarea documentelor biometrice nu reprezinta ceva daunator.
Chiar daca ei nu sunt procip.
O sa vedem ce vom face atunci ,dar deocamdata sa ne abtinem sa tratam cu lejeritate acest subiect.
Ce a spus par.Arsenie ,mai caut ,dar stiu ca am deschis o carte despre dumnealui si am vazut asta.
Vechi 25.01.2013, 13:21:56
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Și pe pr Ioan l-ai întrebat ce faci, căci fără buletin nu îți poți desfășura activitatea și implict nu îți vei putea întreține familia. Ce soluții sunt pentru asemenea probleme?

Ai cumva impresia că acum am coborât de la munte?
Din momentul de cand se va generaliza obligativitatea actelor biometrice pana la sfarsit nu mai este mult.
Nu stim ce se va intampla .
Parintele Ioan zicea sa folosim vechile buletine .
Alti parinti spun sa ne retragem din lume la tara ,undeva.
Vechi 25.01.2013, 13:32:39
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Tocmai , este evident ca pt unii de aici acceptarea documentelor biometrice nu reprezinta ceva daunator.
Laura a postat o părere a unui părinte ortodox. Dacă el nu este de acord cu ideile voastre, e cumva părintele rătăcit? De aici și fixația voastră că nici nu puteți vedea și auzi alte puncte de vedere. Nu am comentat decât aberațiile, ridicolul și nimic mai mult. Poate faci diferența!

ps: poate citești un pic ultimele 5 pagini să vezi și tu ridicolul, dar nu-l vei vedea orbită fiind de lupta împotriva cipurilor.

Citat:
Ce a spus par.Arsenie ,mai caut ,dar stiu ca am deschis o carte despre dumnealui si am vazut asta.
Părintele nu a vorbit de cipuri. Eu încă îți mai ofer șansa să vii cu dovada. Bineîțeles îmi voi retrage afirmațiile cu scuzele de rigoare, până atunci rămân la părerea că venim cu tot felul de interpretări propii.
Vechi 25.01.2013, 13:50:07
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Laura a postat o părere a unui părinte ortodox. Dacă el nu este de acord cu ideile voastre, e cumva părintele rătăcit? De aici și fixația voastră că nici nu puteți vedea și auzi alte puncte de vedere. Nu am comentat decât aberațiile, ridicolul și nimic mai mult. Poate faci diferența!
Nu am citit ,unde este scris ?
Care parinte ortodox ?
Vechi 25.01.2013, 13:55:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Care parinte ortodox ?
https://www.youtube.com/watch?v=lG7koETQA3Q

Citat:
Nu am citit ,unde este scris ?
Păi vezi, te arunci în comentarii, dar nu ai citit.
Uite aici și comentariul primit: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=298, cu cee ce eu nu am fost de acord.

Last edited by ovidiu b.; 25.01.2013 at 14:00:17.
Vechi 25.01.2013, 13:58:13
ovidiu b.
Guest

Implicit

Off topic: am observat de ceva timp că linku-rile se pot posta direct fără a mai încadra adresa între [url] și /URL]
Vechi 25.01.2013, 14:10:09
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Deci temeiurile insemnarii sunt aceleasi de la inceputurile crestinismului: lepadarea de credinta (pentru cei care totusi au una).

Asa cum la inceputuri crestinii refuzau sa jertfeasca idolilor, la fel vor refuza sa renunte la Dumnezeu pentru "Fiara".

.... lepadari inconstiente
Ce ar fi ca dumneata, domnule AlinB, să ne oferi temeiurile doctrinare creștine ortodoxe prin care să argumentezi că lepădarea de Hristos și de Dumnezeu este sau poate fi numai una conștientă?

Și poate se bagă și Ioanna, că îmi aduc aminte că și dânsa susținea că lepădarea de Hristos și de Dumnezeu ar fi doar conștientă.
Vechi 25.01.2013, 14:23:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Poruncile evanghelice sunt clare: ,,Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți.''(Luca, 10, 27)

Fara niciun fel de dramatizare, cui datoram frica, datoram si supunere. Sistemul de supraveghere antihristic are niste obiective pe care niciun ortodox nu are cum sa le sustina. Controlul total este un obiectiv diabolic, iar cipuirea oamenilor este incompatibila cu statutul de ortodox. Hulirea pe fata a sfintilor ortodocsi marturisitori mi se pare inacceptabila.
Cam așa stau lucrurile. Cei care vorbesc de așa zișii cipofobi trec tacit peste faptul că atunci când va veni implantarea cipurilor nu va exista nici un fel de neutralitate. Cei care nu vor fi "cipofobi", vor fi cipofili de voie sau de nevoie și își vor lăsa implantate cipurile fără nici un clipit de ochi. Dar asta nu pentru că implantarea și dicatura biometrică de mâine ar avea vreo compatibilitate cu Biserica lui Hristos, ci tocmai pentru că cipofilii nu vor vrea să se lepede de sistemul totalitar pentru ca să fie împreună cu Hristos. Nici nu pot să îmi imaginez cum va mai putea intra cineva în vreo biserică cu implantul ăla totalitar în mână sau pe frunte și să stea în fața lui Hristos cu semnul clar pe mână că nu este capabil să se lepede de stăpânirea filo-diabolică pentru a fi împreună cu Hristos. Câtă impietate poate fi în a mai a avea tupeul să intri în Biserica lui Hristos cu semnul totlaitar acceptat în mână sau în frunte!
Vechi 25.01.2013, 15:15:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Cardul bancar, de sănătate, permisul, CI și toate celelalte carduri obligatorii sunt doar o manipulare pozitivă pentru a induce oamenilor părerea că nu e nimic suspect în utilizarea cardurilor, ba chiar e folositor și util și, ATENȚIE(!), comod, acest aspect fiind deja începutul lepădării de Hristos, Care nu a propovăduit comoditatea și siguranța trupească, ci mântuirea sufletească, adică suferința.
Care comoditate, păi crezi că nu e loc și de suferință? Și încă de câtă!! Ai cumva impresia că ratele și dobânzile se plătesc ușor la cămătarii sistemului? Câtă suferință, cât chin, câtă zbatere pentru plata ratelor într-o lume în care fără creditele luate de la hoții cămătari care au distrus economia și o distrug de câteva secole încoace nu vei mai putea face nimic! Ai cumva impresia că este ușor să fii sclav într-un sistem totalitar așa cum se anunță sistemul viitor? Numai că toată această suferință nu este una spre mântuire, este numai pentru bunurile și siguranța acestei lumi. Dar ce a zis Hristos? "Îndrăzniți, căci Eu am biruit lumea"!!

Și până la urmă al cui sistem este? Cine sunt paznicii? Păi dacă ne uităm că în SUA este vorba despre Obama (care și el până la urmă este o simplă slugă, un simplu executant manevrat de Păpușari), dacă ne uităm că Obama este cel care vrea să impună "căsătoriile" homsexualilor, este cel care îi numește pe khazari ca fiind Poporul Ales al lui Dumnezeu începem să ne dăm seama al cui sistem este și care este scopul sau care este unul dintre scopuri: distrugerea moralei publice creștine, băgarea creștinilor în catacombe, expulzarea lui Hristos și a Bisericii din spațiul public exclusiv în spațiu privat, iar la vedere vor rămâne "creștinii" ăia care vor închide gura și vor spune "Am înțeles! Să trăiți!"; unii își mai aduc cu siguranță aminte de ce ode se aduceau marelui conducător (marelui criminal și antihrist, khazaro-bolșevicul Djugașvili) Stalin prin anumite reviste bisericești ortodoxe rumânești.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34