![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cardul bancar, de sănătate, permisul, CI și toate celelalte carduri obligatorii sunt doar o manipulare pozitivă pentru a induce oamenilor părerea că nu e nimic suspect în utilizarea cardurilor, ba chiar e folositor și util și, ATENȚIE(!), comod, acest aspect fiind deja începutul lepădării de Hristos, Care nu a propovăduit comoditatea și siguranța trupească, ci mântuirea sufletească, adică suferința. Cu ajutorul acestor carduri pot să fiu monitorizat permanent, însă cu cipul RFID pot fi ”manipulat on-line” 24/24X7/7 pe exact același principiu(însă mai eficient) prin care puterile cerești acționează asupra tuturor oamenilor. Tehnologia a luat un avans de vreo 20 de ani de descoperiri și invenții secrete transpuse în practică, la care mulți oameni nici nu pot gândi(cum s-a folosit la ”asasinarea publică” a lui Bin-Laden elicopterul silențios). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu poti sa interpretezi invatatura lui Hristos cum doresti si sa-ti traiesti viata conform principiilor tale, la fel cum o fac si altii, dar nicio interpretare nu e infailibila. Daca in sinea ta e lepadare, atunci refuzi acel card bancar, nu-l folosesti, doar nu o sa traiesti non-stop cu nelinistea asta interioara, insa aceea e credinta ta personala, nu a intregii comunitati. Last edited by ioanna; 25.01.2013 at 09:36:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos Însuși a fost răstignit de ierarhi și tu ceri o hotărâre a ierarhilor? 12. Si Iisus, suspinand in duhul Sau, le-a zis: "Pentru ce neamul acesta cere semn? Adevar va graiesc ca acestui neam nu i se va da semn!"(Mc8,12) Last edited by Demetrius; 25.01.2013 at 09:49:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Bun, multumesc ca mi-ai spus. Am luat la cunostinta. Vad ca tu culpabilizezi pe toti ierarhii ortodocsi din cauza Sanhedrinului, deci nu conteaza ce spun ei, nu trebuie sa tii cont :) Uneori e bine sa asculti si ce spun ceilalti, macar sa vezi unde te plasezi cu judecata ta personala.
Last edited by ioanna; 25.01.2013 at 10:08:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și până la urmă al cui sistem este? Cine sunt paznicii? Păi dacă ne uităm că în SUA este vorba despre Obama (care și el până la urmă este o simplă slugă, un simplu executant manevrat de Păpușari), dacă ne uităm că Obama este cel care vrea să impună "căsătoriile" homsexualilor, este cel care îi numește pe khazari ca fiind Poporul Ales al lui Dumnezeu începem să ne dăm seama al cui sistem este și care este scopul sau care este unul dintre scopuri: distrugerea moralei publice creștine, băgarea creștinilor în catacombe, expulzarea lui Hristos și a Bisericii din spațiul public exclusiv în spațiu privat, iar la vedere vor rămâne "creștinii" ăia care vor închide gura și vor spune "Am înțeles! Să trăiți!"; unii își mai aduc cu siguranță aminte de ce ode se aduceau marelui conducător (marelui criminal și antihrist, khazaro-bolșevicul Djugașvili) Stalin prin anumite reviste bisericești ortodoxe rumânești. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(foarte obositor sa discuti asa in contradictoriu cu oameni necunoscuti) si incapatanati!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi că lepădarea de Hristos poate fi numai una conștientă, așa cum susțin AlinB și Ioanna?
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca in fiecare zi ne lepadam de Hristos! a fi perfect constient de lepadare chiar cred ca trebuie inteles in primul rand, trecerea peste interesul propriu, peste voia proprie, peste pareri, desi nu-mi convine (la propriu ) :D! ca atata vreme, cat eu ma gandesc la binele meu material, degeaba fac milostenie, degeaba ma duc duminica la biserica, degeaba citesc Biblia.... daca nu-L simt pe Hristos in viata mea, nici n-am cum sa ma lepad de El!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|