![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, pot sa cred varianta cu copacul care creste de 15m in 10 secunde dintr-o samanta, dar neantul..e putin cam mult :)
|
|||
|
|||
![]()
Si despre datarea U-Pb care e betooon asa cum spunea cineva pe aici.
![]() "Here, using atom probe tomography, we document the effects of crystalâplastic deformation on atomic-scale elemental distributions in zircon revealing sub-micrometre-scale mechanisms of trace element mobility." http://www.nature.com/ncomms/2016/16...omms10490.html Cum adica poate sa scape ceva din zirconiul ala ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce l-ar opri pe Dumnezeu sa poata face un copac din nimic ? Asta in cazul in care crezi ca a facut universul din nimic. E mai greu de facut un copac ? Scrie undeva ca trebuie sa se supuna legilor create tot de El ? :) Samanta macar a creat-o din nimic ? :) |
|
||||
|
||||
![]()
Ma, dar Lazăr, de exemplu, cum o fi înviat?
|
|||
|
|||
![]()
Din câte am înțeles nu-l interesează subiectul. :))
Să înțeleg că excluzi varianta: prima dată planta și apoi sămânța? Last edited by ovidiu b.; 18.02.2016 at 23:43:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet, ca sa se inteleaga mai bine, in ortodoxie deja exista invatatura de credinta, e stabilita de mult, incluzand si talcuirea Sfintei Scripturi. Dezbaterea interpretare literala/figurata este doar in protestantism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu ar trebui sa faci la fel :)
|
|||
|
|||
![]()
De ce ar trebui? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai poate nu e foarte mult pana cand ai sa afli..poate o zi, poate cateva decenii.. :)