Cu adevarat traiesti o situatie foarte dificila..
Pe forum este o doamna a carei copil s-a intors acasa dupa ce a citit acatistul si viata Sfantului Ioan Rusu. Stiu ca te rogi probabil la Maica Domnului si foarte bine faci...roaga-l si pe Sfantul Ioan sa te ajute cu rugaciunile lui, multe minuni a facut si in vremurile noastre..
O data cand am trecut printr-o situatie dificila, crestinii de pe forum mi-au spus ca Dumnezeu imi pregateste ceva mai bun, de asta imi da esec si suferinta..Continua sa te rogi, sa ceri nadejde, dragoste, rabdare si cand va considera Domnul nostru ca este timpul, va veni si rezolvarea. Nu deznadajdui, Iisus stie si firele tale din cap, dar suferintele tale...Maica Domnului sufera si se roaga alaturi de tine si pentru tine, iar durerea ta nu ii este indiferenta. Crede ca Ea, Imparateasa cerurilor, poate prin rugaciune cate poate si Fiul Ei, adica poate schimba si situatia ta, atfel incat sa devina intr-o zi doar o perioada dificila din care ati iesit mai plini de dragoste si nadejde si credinta decat ati intrat..
7. Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide.
8. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide. 9. Sau cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră?
10. Sau de-i va cere pește, oare el îi va da șarpe?
11. Deci, dacă voi, răi fiind, știți să dați daruri bune fiilor voștri, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da cele bune celor care cer de la El?
|