Citat:
În prealabil postat de Heurtebise
Scuza-ma frate, da' e foarte departe ce am zis eu in legatura cu arhangelul si ce spui tu acolo cu Dumnezeu. Se pare ca din nou, nu ma exprim bine desi...poate ai si tu o problema in a recepta unele lucruri. De ex., am spus mai sus(nu am pretentia evident sa-mi citesti toate comment-urile dar daca tot am intrat in dialog si mi-ai raspuns inseamna ca poate ai si citit ce am scris...:)ca la noi, Sfanta Fecioara e mai marita decat serafimii si mai cinstita decat heruvimii. De aici, pana la "Dumnezeu se ascunde intr-un colt" e cale infinita. De altfel, mie dreapta socotinta imi spune ca femeia care L-a nascut pe Dumnezeu e mai presus decat cel care aduce bunavestire(adica ingerul). Am recurs la o hiperbola ca sa iti arat cum s-a raportat ingerul la Maria de s-a tulburat.Cu cat vorbim mai mult despre acest verset, cu atat am un respect si o admiratie mai mare pentru Fecioara Preacurata.
|
Cu cei care au parasit BO n-are rost sa va stresati...astia au primit "pachetele" si nu ar intelege adevarul nici daca ar veni Hristos sa le spuna....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
|