Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2011, 15:11:10
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Cei mai multi dintre noi vorbim de sosoni iar dumneata despre galosi . Aparent ar semana una cu cealalta dar in fapt sunt total diferite ! Sau cu alte cuvinte : ce spunem noi si cu ce pareri vi dumneata !!

In alta ordine de idei , fiind atit de preocupata de cazul ,,Rosia Montana " dumneata , individual , ce ai facut , ce lupta ai dus ca o buna romanca ? Ori macar esti f. bine informata despre evolutia evenimentelor si despre ce stadiu actual s-a ajuns in chestiune ?Sau doar ...povesti la gura sobei ?

NB : nu a spus nimeni pina acum cum ca Ceausescu avea iubire de neam ; asta ai vrut doar dumneata sa intelegi ! postarile stau drept marturie !
Va rog pe viitor cititi cu atentie postarile si faceti referiri la obiect !
Zaharia ,cred ca te-ai bucura sa afli ca ai dreptate ,dar in aceasta privinta nu ai nimerit-o:
Intamplator mi-am adus si eu o modesta contributie impotriva proiectului Rosia Montana ,daca vrei amanunte iti pot da mai multe informatii pe privat. Dar nu cred ca are importanta.
Poate de aceea am adus vorba ,pentru ca ce se intampla acolo mi se pare o marsavie ,sa distrugi lucrarea lui Dumnezeu si intr-adevar am facut ceva.
De ce sa il judecam pe regele Mihai cand nu stim ce a fost in sufletului lui ,cine a fost in preajma lui in acele timpuri tulburi cand nici o putere vest europeana nu ne-a ajutat.Era foarte tanar ,lipsit de experienta de viata .
Eu stiu cum eram la 24 ani ,si nu am trait in puf ,am avut o viata obisnuita si totusi ma descurcam foarte greu ,nu aveam experienta cum sa vorbesc ,ce sa spun.
Tu vorbesti despre regele Mihai si Stalin ,ii asociezi ,dar nu pot fi trecuti alaturi ,din nici un punct de vedere ,doar ca nu ii ai la suflet.O atitudine nu prea in duhul crestinesc.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pierduta.. LadyinBlack Preotul 16 27.05.2010 01:51:13
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
facultatea de drept: o alegere potrivita? darlik Generalitati 4 14.09.2008 07:33:50
Crestinism sau islamism - la alegere Dodi Botezul 5 26.11.2006 14:10:18