![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta este ca și când ați susține că tradiția și istoria României încep la 1877. Încă nu vă dați seama de ciudățenia punctului de vedere ? Este ca și când, la întrebarea "ce tradiție liturgică are BOR ?" eu v-aș răspunde "de la Miron Cristea încoace". Nu ați socoti un asemenea răspuns ușor absurd, ca să zic așa ? Ce sfânt Ioan Gură de Aur, ce Sfânt Vasile cel Mare, ce sinoade ecumenice ? Aiureli! Dacă istoria și tradiția României încep cu independența de stat, atunci istoria și tradiția BOR e încă mai recentă și începe cu autocefalia lui Miron Cristea.
Dar chiar și așa, dacă începeți cu independența, tot nu iese socoteala că țara noastră ar avea mai puțină tradiție a regalității decât a republicii. România a fost regat oficial și cu acte în regulă, cum vă place, de la 1886 la 1947. Avem 61 de ani de regat. A fost republică de la 1948 până în prezent: 2012. Mie îmi ies 63 de ani. Cam la egalitate. Bun, să vedem acum ca număr de regi vs număr de prezidenți. Pe un taler avem 4 regi: Carol, Fardinand, Carol, Mihai. Pe celălalt punem tot...4 președinți: Ceaușescu, Iliescu, Constantinescu și Băsescu. Dacă nu am uitat pe nimeni, meciul e 4:4. Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 04.05.2012 at 16:03:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La o adica nu poti face pe pamant un regat a lui "Iehova" cu un "Rege" supra-national si loctiitor infailibil a lui Dumnezeu pe pamant, daca nu distrugi in prealabil nationalismul fiecarui individ ce urmeaza a fi inclus in sistem. Apropo si de: VATICANUL CERE O NOUA ORDINE MONDIALA, CU O BANCA CENTRALA MONDIALA http://www.razbointrucuvant.ro/recom...rala-mondiala/ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pierduta.. | LadyinBlack | Preotul | 16 | 27.05.2010 01:51:13 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
facultatea de drept: o alegere potrivita? | darlik | Generalitati | 4 | 14.09.2008 07:33:50 |
Crestinism sau islamism - la alegere | Dodi | Botezul | 5 | 26.11.2006 14:10:18 |
|