Citat:
În prealabil postat de mihailt
Nu a facut nimeni din stiinta Dumnezeu,apoi ca sa aduci vorba pe acest topic de evenimentele nefericite care le-au suferit cei din Japonia,e ciudat.
Sa zici ca Dumnezeu le-a dat acele necazuri sa se smereasca,seamana a gnosticism,ceva in genul "Dumnezeu a omorat cativa din poporul japonez,ca aceia sa se smereasca".
Ca Dumnezeu ingaduie necazurile,asta e altceva,dar una e sa ingadui ceva si alta e sa dai ceva.
Da nu e asa,ca Dumnezeu Iisus Hristos zice ca la Dumnezeu nici fapturile mici precum sunt vrabiile nu sunt neluate in seama,cum sa omoare Dumnezeu pe acei japonezi de acolo?
Nu mai are rost sa zici ca duhurile rele ii inseala pe unii sa zica asemenea absurditati,pai ce legatura aveau oamenii de au pierit la cutremur,cu cei care detineau centrala atomo-electrica si o proiectasera?
Apoi nici nu a fost vreun foc pe acolo,doar radiatii.
Mai apoi,ce legatura aveau cei de au fost radiati,de stateau pe langa centrala,cu cei de detineau centrala,care nu prea au patit nimic?
Dracii inseala pe unii sa zica asemenea absurditati,fara vreo legatura intre ele.
Parintele Petroniu Tanase intr-un interviu care se mai poate gasi pe ici pe colo a zis ca lui Dumnezeu nu ii este bineplacut sa faci cu energia nucleara arme,da centrale de producere a curentului electric ii este.
|
Eu nu am pomenit de cataclismele din Japonia ,am spus ca stiinta nu i-a ajutat prea mult pe japonezi sa rezolve incendiile de la centrala nucleara.
Tocmai ca stiinta s-a dovedit a fi impotriva omului in acest caz ,centrala s-a dovedit a fi un rau pt.locuitori.
In rest ce a fost acolo ,sa nu comentam ,voia lui Dumnezeu si tainele Lui sunt de cele mai multe ori de nepatruns pentru noi ,muritorii.