Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 17:03:16
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Vai omule, pe ce planeta traiesti, pai nu stii ca asa se fac licitatiile in Romania?
Normal ca asa se fac. Si ma asteptam la asta din partea unor atei, care se stie, sunt doar niste dihori imorali.

Dar nu ne explicai tu pe un alt thread ca ortodoxia e compasul moral? Acum poate ne explici si cum mishmashuri din astea se fac in curtea Bisericii Ortodoxe Romane.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 17:08:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Normal ca asa se fac. Si ma asteptam la asta din partea unor atei, care se stie, sunt doar niste dihori imorali.

Dar nu ne explicai tu pe un alt thread ca ortodoxia e compasul moral? Acum poate ne explici si cum mishmashuri din astea se fac in curtea Bisericii Ortodoxe Romane.
Ti-am explicat deja, in institutia care se cheama Patriarhie sunt o serie de trepadusi care trag sfori si fac jocuri, IPS e mai mult de fatzada, practic e un prizonier al sistemului si probabil face ce poate ca lucrurile sa nu fie si mai rele decat sunt.

Nu crezi ca e asa? Ai uitat ce a patit penultimul patriarh BOR?

Daca actualul ar avea o scapare, sunt N cai prin care tragico-accidental poate ajunge repejor la capatul mandatului.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 17:34:37
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Implicit Catedrala, sau orice alt subiect care are legatura cu Biserica

are darul sa trezeasca monstrul din adancurile (finite totusi) ale maniei atee (as indrazni sa zic chiar "proletare").

Contrazicerile dintre crestini si atei au cauze ontologice, nu superficiale. Ateul oricum nu poate fi convins de niciun cuvant omenesc, ci doar de Dumnezeu-Cuvantul, intrucat lupta lui nu este nici cu gandurile nici cu faptele noastre, ci as indrasni sa zic ca, inconstient, ateul lupta cu propria constiinta, care il mustra in mod vizibil; iar de la gand la fapta nu este decat un pas.

Dar, dupa cum a aflat si Pavel (fost Saul), "nu poti lovi cu piciorul in tepusa".
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 20:24:24
ioan_strainul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ti-am explicat deja, in institutia care se cheama Patriarhie sunt o serie de trepadusi care trag sfori si fac jocuri, IPS e mai mult de fatzada, practic e un prizonier al sistemului si probabil face ce poate ca lucrurile sa nu fie si mai rele decat sunt.

Nu crezi ca e asa? Ai uitat ce a patit penultimul patriarh BOR?

Daca actualul ar avea o scapare, sunt N cai prin care tragico-accidental poate ajunge repejor la capatul mandatului.
Aline te rog sa ma Ierti dar cred ca daca ar avea curajul sa spuna adevarul poporul acesta crestin ortodox ar fi capabil de or ce dar stii ce cred eu si este parerea mea sunt alte treburi la mijloc si mai buine sa le lasam asa ca la urma iar iese altele ca si cum a mai iesit si cu alti care au avut curajul sa puna punctul la locul lui pe i
Sa lasam sa rezolve Dumnezeu lucrurile asa cum EL SFINTUL stie mai bine
noi nu putem ca suntem mici si putini si desbinati de multe si din multe parti si interese .

SLAVIT SA FIE DOMNUL AMIN AMIN AMIN
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 20:57:01
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Incep sa cred ca ideea de discutie onesta iti e straina.
Imi pare rau ca atat ai inteles.

Citat:
Imi ceri surse pentru afirmatiile facute, asta in timp ce ignori cu desavarsire afirmatiile duplicitare ale Patriarhului. Pe care le cunosteai, si nu cred ca lipsa "surselor" a fost cea care te-a oprit sa ai o parere. Ai bagat capul in nisip cu voiosie.

Iti trimit sursele, si mentionez ca sunt lucruri arhicunoscute, si un raspuns ironic, care adauga fix un mare zero la discutie, e tot ce ai de exprimat.
Ti-am multumit la modul cel mai serios: crestineste. Imi pare rau (din nou) ca ai inteles altceva.

Mai departe nu mai comentez, rautacismele tale (de ateu?) nu reusesc sa ma atinga, imi pare rau pentru tine (din nou) ca nu rezonez la ele.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 21:04:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Aline te rog sa ma Ierti dar cred ca daca ar avea curajul sa spuna adevarul poporul acesta crestin ortodox ar fi capabil de or ce dar stii ce cred eu si este parerea mea sunt alte treburi la mijloc si mai buine sa le lasam asa ca la urma iar iese altele ca si cum a mai iesit si cu alti care au avut curajul sa puna punctul la locul lui pe i
Sa lasam sa rezolve Dumnezeu lucrurile asa cum EL SFINTUL stie mai bine
noi nu putem ca suntem mici si putini si desbinati de multe si din multe parti si interese .

SLAVIT SA FIE DOMNUL AMIN AMIN AMIN
Crezi ca ar apuca? Oare cine controleaza mass-media? :)
Reply With Quote
Vechi 05.08.2011, 01:14:14
ioan_strainul
Guest

Arrow control masmedia

Citat:
Crezi ca ar apuca? Oare cine controleaza mass-media? :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

suta la suta a avea isbInda sa fim seriosi mai sunt si alte mijloace mai puternice ca masmedia ( viu grai)
Reply With Quote
Vechi 05.08.2011, 02:27:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

suta la suta a avea isbInda sa fim seriosi mai sunt si alte mijloace mai puternice ca masmedia ( viu grai)
Sa nu ne grabim sa cerem de la altii ceea ce noi nu stim daca suntem in stare sa facem.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2011, 14:47:34
ioan_strainul
Guest

Implicit

Citat:
Sa nu ne grabim sa cerem de la altii ceea ce noi nu stim daca suntem in stare sa facem.
Doamne ajuta amin amin amin
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala Mantuirii Neamului adrian_ortodox Intrebari utilizatori 3 22.08.2011 22:35:00
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41