![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu ne explicai tu pe un alt thread ca ortodoxia e compasul moral? Acum poate ne explici si cum mishmashuri din astea se fac in curtea Bisericii Ortodoxe Romane.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi ca e asa? Ai uitat ce a patit penultimul patriarh BOR? Daca actualul ar avea o scapare, sunt N cai prin care tragico-accidental poate ajunge repejor la capatul mandatului. |
|
||||
|
||||
![]()
are darul sa trezeasca monstrul din adancurile (finite totusi) ale maniei atee (as indrazni sa zic chiar "proletare").
Contrazicerile dintre crestini si atei au cauze ontologice, nu superficiale. Ateul oricum nu poate fi convins de niciun cuvant omenesc, ci doar de Dumnezeu-Cuvantul, intrucat lupta lui nu este nici cu gandurile nici cu faptele noastre, ci as indrasni sa zic ca, inconstient, ateul lupta cu propria constiinta, care il mustra in mod vizibil; iar de la gand la fapta nu este decat un pas. Dar, dupa cum a aflat si Pavel (fost Saul), "nu poti lovi cu piciorul in tepusa". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa lasam sa rezolve Dumnezeu lucrurile asa cum EL SFINTUL stie mai bine noi nu putem ca suntem mici si putini si desbinati de multe si din multe parti si interese . SLAVIT SA FIE DOMNUL AMIN AMIN AMIN |
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau ca atat ai inteles.
Citat:
Mai departe nu mai comentez, rautacismele tale (de ateu?) nu reusesc sa ma atinga, imi pare rau pentru tine (din nou) ca nu rezonez la ele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
suta la suta a avea isbInda sa fim seriosi mai sunt si alte mijloace mai puternice ca masmedia ( viu grai) |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu ne grabim sa cerem de la altii ceea ce noi nu stim daca suntem in stare sa facem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta amin amin amin
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|