Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2012, 13:34:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Ai o problema cu cifrele si ai demonstrat-o deja pe acest topic.
Ortodocsii harismatici sunt mult mai multi decat iti inchipui tu. Si nu s-au convertit de la penticostali.

Nu am afirmat niciodata ca BO, in ansamblul ei, accepta miscarea carismatica.
Dimpotriva am scris aici ce cred in aceasta privinta. Vezi punctul 2.

Inseamna ca nu conteaza ce crezi tu.
In cazul asta prefer sa cred ce au spus Teologul Staniloaie, Parintele Paraian si Profesorul Stephanou.
Iarta-ma dar ii consider niste ortodocsi mai documentati decat tine.
Nu, ortodocsii harismatici sunt mult mai multi decat iti inchipui tu, pentru ca in BO este harul. Toti sunt concentrati in BO. Lucratorii cu duhurile de care spui tu nu am vazut sa fie prea multi, probabil mai sunt si ortodocsi care merg sa vada cum e pe acolo si la noi in tara. Un lucru bun, nu afirmi ca BO accepta miscarea carismatica.
Desigur ca nu conteaza ce spun eu (daca as avea pareri personale care sunt gresite), de aceea dau intotdeauna ce spune catehismul sau Biserica sau sfintii. In rest tu poti crede tot ce vrei, cum am mai spus, problema pe care am tot repetat-o este sa nu ii ataci pe cei care nu cred ca tine, sa nu ne bagi pe gat ce crezi.
Si eu cred ca spun Parintele Staniloae si Teofil. Nu-ti amintesti ca ai mai dat un citat din parintele Teofil si ti-am aratat ca de fapt vorbeste doar despre catolici si probabil protestanti? Pe neoprotestanti ii numeste sectanti, cum zici si tu, e mai bine informat decat mine. Ca sa nu mai spun de parintele Staniloae, care nici macar nu a spus despre catolici ce a spus parintele Teofil. Asadar poti crede ce vrei, nimeni nu te obliga sa crezi ceva, important e sa nu obligi nici tu pe altii sa creada ce crezi tu.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13