![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Observatie la adresa dvs.: v-ati luat de Ellen White, ati primit raspuns biblic si ati dat inapoi, revenind la carismatici (ca in bancul acela cu "bai, tu iar nu ai basca"). Acum, daca adventistii v-au tras putin de nas, ati revenit cu muscaturi la adresa Ellenei White. Considerati ca sunteti corect? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
------------------------------------- A fost profetul Daniel in stare de inconstienta? a fost dus pe brate in pat? s-a dus singur, domnule. Carismaticii care cad inconstienti, sunt profeti si primesc viziuni? Nici vorba! Citat:
Hellen White a fost o mare profetesa a Domnului, e bine? acum e bine? in definitiv, domnul Marius are dreptate, femeia a murit. Totusi fenomenul "reinnoirii carismatice" din zilele noastre are substrat ocult si daca un domn a deschis acest topic, nu as dori sa pierd ocazia de a trage un semnal de alarma pentru toti doritorii de astfel de "senzatii", sa analizeze bine inainte de a lua parte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doamna Hellen White, imi cer scuze! (desi stiu ca nu ma auziti, sunteti in "soul sleep", dar le veti putea citi cand va veni Invierea) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu credeti ca era mai inteleapta tacerea? Haideti sa incheiem discutia aceasta aici, iar dvs. sa va vedeti mai departe de prietenii carismatici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta, parte, observ ca dumneavoastra admiteti ca Hellen White chiar a avut astfel de manifestari. Dar colegul, "osutafaraunu", se pregateste sa-mi aduca dovezi ca lucrurile nu au stat deloc asa! In fine, va las in plata Domnului, vad ca imi pierd timpul cu niste persoane cu care nu se poate purta o discutie ziditoare si serioasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poesie noire, esti jalnic. Puteai sa dai si tu un link scris de unul mai credibil. Ah, scuze, nu exista...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Poesie Noire, dupa cum bine se poate observa si din avatarul folosit, este un batran profesor iesit la pensie.
El demasca intr-un mod eficient multe nenorociri pe care o serie de biserici le provoaca fiintelor nevinovate. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, te rog sa fii mai serios! lasa glumele si mistocareala.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|