Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2012, 18:05:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Amice, chiar e greu să înțelegi că unui om rațional nu îi poți vinde gogoașa că "ungurii din Banat sunt buni iar ungurii din secuime sunt răi" ?!
Unde dai și unde crapă. Mai omule tu ești tot la cap? Sincer? Îți lipsește vreo doagă? Spune că venim să te reparăm? Tu chair nu poți face diferența între 10-20 % unguri în Timișoara și 80-90% unguri în Secuime (sunt niște aproximări). Poți face diferența asta? Asta e doar un aspect. Al doilea este că ei aici unde sunt majoritari sunt mult mai radicali și domină totul. Dacă nici acum nu reușești să faci diferența și din cauza mândriei tale prostești îți promit că am să vin la Timișoara să îți fac un desen complet.

Citat:
Eu cunosc personal o mulțime de unguri, cu câțiva sunt chiar prieten bun; cercul nostru de prieteni include bucureșteni, greci, nemți etc.
Și eu am prieteni unguri, colegi de servici cu care interactinez, cu care mă am foarte bine și nu avem nici o problemă interetnică. Nemurile mele din Tg Mureș la fel cunosc foarte mulți unguri cu care de asemenea interacționeză. Noi ceea ce dezbatem aici este planul lor, nu al oamenilor, a etnicilor maghiari, deși am pus etichete chiar eu, și recunosc, ci în special planul UDMR și al statului ungar care probabl îi manipulează. Poți face diferența?

Citat:
Dacă aveți pe acolo o problemă, rezolvați-o singuri, nu faceți tot posibilul să o escaladați și să o extindeți la nivel național. Și dacă aveți disponibilitatea de a o rezolva în spirit creștin, judecând asupra barnei înaintea paiului, cu atât mai bine; dacă nu, mă tem că nu veți rezolva nimic.
Păi este la nivel național, atâta timp cât ei vor Ardealul și nu numai. Ei sunt într-o expasiune, iar statul ungar îi susține. Faptul că pentru tine nu contează dacă ești în România sau în Ungaria, ci unde îți este este mai bine, a trebui să-ți dea de gândit, nu e tocmai o viziune creștinească. Vezi că asta cu bârna nu ține amice, când e vorba de identitatea și viitorul țării noastre.

Thread Tools
Moduri de afișare