![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ce de ipoteze și joculețe în această comuniune! Un paradis ai gamerilor, se pare...
Femei nemăritate care emană apoftegme despre căsnicie... Femei și bărbați fără copii care îi iau peste picior pe cei care au cel puțin un copil... Bărbați care poartă pe forum nume de femei... Femei care pe forum trec drept bărbați... Ce libertate fără frontiere! Ce rai al reveriilor fără de limită! Ce distracție! Și când te gândești că totul e moca... Ei bine, știm pesemne cu toții că nevroticul e un om fără onestitate. Și totodată (ar fi bine să) cunoaștem că onestitatea e garantul sănătății sufletești, unul din motoarele ei de bază. Câtă onestitate atâta sănătate sau, mă rog, atâta nădejde vie lucrătoare. Să începem prin a nu mai minți, prin a nu ne mai da cine nu suntem. Pentru nici un motiv din lume să nu mai înșelăm pe aproapele nostru, pe nici un plan, întrucât minciuna e de la dușmanul nostru, spre ruina noastră, iar nu de la Prieten spre viață rodnică și mântuire. Să renunțăm la prostul și ruinătorul obicei românesc al improvizației facile, la descurcăreală și șmechereală. Să lucrăm și noi un pic nemțește, temeinic. Realist și pragmatic. Aceasta cred că este lecția 001, lungă și grea, aparent imposibilă (din pricina fricii și a deznădejdii). Last edited by cezar_ioan; 11.06.2013 at 01:42:00. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mataniile mirenilor in Biserica | Dacian | Reguli in Biserica | 30 | 27.04.2012 17:15:11 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Ajutatima sa-mi salvez casnicia | eduard40 | Rugaciuni | 6 | 06.01.2010 16:19:22 |
Patericul mirenilor | Laurentiu | Generalitati | 17 | 20.07.2009 09:49:11 |
|