Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2014, 13:31:20
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Unhappy

Pe de alta parte, sa stiti ca nu am vrut sa-mi pacalesc sau manipulez barbatul, stie ca nu iau anticonceptionale, deci totul depinde doar de el, practic. Iar cand am zis ca vreau (copil), am gandit ca daca el nu vrea, sa fie sanatos, imi iau copilul si plec. Dar atunci a zis si el ca vrea, si apoi s-a razgandit, si-a dat seama ca o sa trebuiasca sa munceasca mai mult, ca eu n-am sa mai pot, si nu va putea dormi din cauza copilului, etc... Apoi m-ati incurajat si voi, ca ma va convinge sa fac avort, mai ales ca m-a mai convins odata. Speram a doua oara sa nu mai reuseasca, dar am inceput sa ma indoiesc. Am zis ca daca scap de data asta nu mai imi doresc copil asa curand, sau poate niciodata. Pana la urma am mai vb cu el odata, am zis dc o fii poate il dam la cineva care isi doreste si nu are si a zis ca nu, il pastram noi, dc e. Dar din pacate nu e, si nu stiu dc imi pare rau sau bine (:. Nustiu cum sa ma impac cu oamenii astia care azi zic ceva maine altceva, azi te iubesc si te apreciaza, maine te dispretuiesc si te ranesc. Adev e ca si mie mi-e drag cand e cuminte si ma asculta, si ma respecta, iar cand e nesimtit si nerecunoscator si nedrept, impertinent, imi vine sa nu-l mai vad in ochi.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare