Citat:
În prealabil postat de Corinusha
^pelerin, multumesc pentru ca ai reusit sa exprimi ceea ce simteam si eu, dar nu reusisem sa exprim cum trebuie, ci am dat-o direct in exemplele negative ale barbatului modern.
|
Domnisoara/doamna sa stiti ca puteti face si dvs doamnele ceva,daca noi ne pierdem busola.Apostolul Pavel spunea,daca imi aduc eu aminte cat de cat,ca o femeie trebuie sa aiba o purtare sfanta chiar daca barbatul este necredincios pentru a-l castiga astfel,prin exemplu personal,pentru credinta si viata crestina.Toti avem responsabilitatea noastra,poate nu ar fi rau sa ne aducem aminte,din cand in cand,ca exista o cale a sacrificiului personal care poate transfigura totul.Nu va pot spune ca acel tip de comportament va da mereu rezultate,dar aveti datoria sa incercati...pana lamurim,noi barbati,sensul la ce-am avut si ce-am pierdut...si ce ramane de facut :) Intre responsabilitatea comuna si cea individuala apostolul a observat acele aspecte pe care des uitam sa le punem in practica dar pe care si mai des le folosim drept scuze sau acuze,dupa caz.