![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Înainte să revenim la tema topicului (dacă mai e ceva de spus) sunt dator cu textul din care am extras fragmentul postat la semnătura mea.
Să vadă toată lumea cât de păgân și diabolic este.... Copilul meu, ți-am spus deja: adevărata convertire este convertirea la Iubire. Acceptă cu bucurie și cu smerenie toate acestea. Nimic din acestea nu contează dacă tu ai Iubirea. Strecoară-te cu bucurie, fără zgomot, pe ultimul loc. Ție ți s-a dat să iubești. Ție îți rămâne Iubirea. Aceasta va fi bucuria ta. Fie ca această bucurie să rămână în tine! Tu crezi că nu poți face aproape nimic; acest aproape nimic, încearcă să-l faci de o manieră extraordinară. Nu-ți spun de o manieră spectaculoasă. Concentrează-te asupra obișnuitului, asupra infimului. Fă lucrurile obișnuite de o manieră extraordinară, adică iubind, - iubind extraordinar. Atunci scânteia va sări. Atunci focul se va aprinde. (Lev Gillet - Iubirea fără margini)