Citat:
În prealabil postat de Florinvs
1. Intradevar, Ion Iliescu a gresit in decembrie 1989, când a fost de acord cu executia sotilor Ceausescu!
Dar el a spus ca nu ar fi vrut asta, dar generalul Victor Atanasia Stanculescu i-ar fi spus ca daca sotii Ceausescu nu dispar fizic, armata nu va sustine CFSN-ul!
2. Nu stiu ce varsta aveati in iunie 1990, sau cu ce va ocupati si ce meserie aveati atunci, dar va intreb
-Indiferent de optiunile politice de atunci a fiecaruia dintre noi, avusesera log alegerile libere si democratice din aprilie 1990, recunoscute ca atare si de observatorii internationali!
Dupa alegerile, trebuia sa se termine cu haosul, cu protestele in strada, fiecare trebuia sa se reintoarca la munca, ca viata sociala si economica sa reintre in normal!
Atunci toata lumea se tinea de proteste, muncitorii nu lucrau, elevii si studentii nu invatau, taranii nu lucrau pamantul, etc!
Dumneavoastra, in loc sa fiti pe strada atunci, de ce nu erati la locul de munca ori la scoala ?! Ce meserie aveati atunci ?
-Si când ati vazut ca acei huligani arunca cu pietre si sticle incendiare in fortele de ordine, creeaza haos si tulburari, distrugeri, etc, dumneavoastra ati incercat sa opriti sau sa va disociati de asemenea manifestari huliganice si antisociale ?!
Bun- inteleg ca poate nu va convenea fata lui Ion Iliescu, dar ce au avut acei huligani cu politistii si scutierii ?
Asa face um om civilizat ?
|
du-te si fa-i lui ilici ce ti-am scris mai sus, chiar meriti sa te lase ala...
nimeni nu iesea din vorba lui iliescu atunci, s-a facut totul exact cum a dorit el, de fapt el era cel mai interesat ca sotii ceausescu sa dispara cat mai repede.
a trecut peste un sfert de secol de atunci, daca pana acum n-ai inteles ce inseamna democratia si ce inseamna "alegeri libere si democratice" nu ai sa intelegi niciodata, nu ai nici capacitatea si nici intentia sa intelegi asa ceva. cum nu ai sa intelegi nici ce am sa-ti spun mai departe:
dupa ce am fost atacati de jandarmi si scutieri, PENTRU CA EI NE-AU ATACAT!, si eu am fost printre cei care s-au aparat fizic si daca mi-ar fi picat in mana o caramida as fi aruncat cu aia, in loc de pietricica pe care am gasit-o. si daca as fi avut ocazia sa-i pot da un picior in gura celui care i-a spart capul unui amic cu pulanul, amic care era cazut la pamant atunci, as fi facut-o! huligani si vagabonti au fost statul roman, condus de ilici si de camarila lui, nu noi. iar tu esti un nesimtit ordinar, exista date clare pe net, inregistrari ale lui chitac, ministru de interne atunci, care spune el, cu gurita lui, ca si-au incendiat autobuzele, oricine isi poate da seama, oricat de idiot ar fi, ca totul a fost o incercare stupida de a se razbuna pe niste oameni care au avut indrazneala sa li se opuna timp de aproape 2 luni de zile.
in ceea ce priveste locul meu de munca de atunci, afla ca am fost in piata universitatii cam jumatate din perioada in care au avut loc manifestatiile pasnice si mereu cand au avut loc cele violente, consideram ca trebuie sa incerc sa-mi protejez cunoscutii, sa fiu cu ei, nu am lipsit niciodata de la serviciu, plecam uneori la 1 noaptea, la 7 eram la servici.
nu am sa-ti mai raspund, indiferent ce ai scrie, du-te si fa-i treaba aia lui ilici, in curand ori va fi in iad ori la puscarie...