Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2016, 22:11:04
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Deci recunoașteți, în sfârșit, că i-au chemat.
Bun.
Păi atunci, responsabilitatea pentru ce a urmat în urma chemării (ptiu!, era să zic a invocării...), cui îi aparține?

P.S. Pe o scală de la 1 (o eroare oarecare, cu totul scuzabilă/acceptabilă) la 100 (o catastrofă cu urmări de necontrolat): cum evaluați "greșeala" celor care i-au chemat pe mineri?
Și dacă evaluați pe undeva pe "sus", cam ce credeți că ar trebui făcut cu cei care au "greșit"?
Mă rog, în afară de iertarea creștinească, pe care le-am acordat-o deja.
Ce măsură găsiți că s-ar potrivi, în acord cu legile statului de drept, pentru acești oameni?

Bun- dar poate nici Ion Iliescu nu si-a imaginat ce urmari va aveea chemarea minierilor la Bucuresti in iunie 1990!

Cand ai o masa mare compacta de oameni uniti, este foarte greu sa-i poti controla sau dirija!

Nimeni- nici macar Ion Iliescu- nu cred ca-I mai putea controla pe minieri, o data ajunsi in Bucuresti!

Si sa va intreb ceva: ce interes ar fi avut Ion Iliescu sa insceneze ceva in iunie 1990, in conditiile cand el si FSN-ul castigasera detasat alegerile, mare parte din populatia Romaniei il sustinea (cred ca va amintiti acele mitinguri in care se scandal "Iliescu apare/Soarele rasare", iar premierul Petre Roman era intimpinat cu flori de muncitoarele de la APACA- din motive e adevarat subiective), in tara era liniste ?

Ca sa ce ?! Ca sa-si creeze singur probleme sau ca sa-si taie craca de sub picioare ?
Reply With Quote