Citat:
În prealabil postat de vsovi
totul frumos shi foarte adevarat draga sherlok, dar am o mica remarca:
"au doara" n-a zis Hristos, ca pentru aceshtia ma rog shi nu pentru lume ori pentru slava de la oameni, pentru aceshtia pe care Mi I-ai dat, ai Tai erau Stapane, shi asha cum M-ai trimis asha ii trimit shi Eu, shi cum Eu Sunt in Tine asha shi ei in Mine... cam asha ceva parca a zis, deci iata ca tot omul este a lui Dumnezeu... ori macar cei din Vechiul Testament, deci acea poarta este doar pentru "cine voieshte, sa se lepede de sine, sa-shi ia crucea shi sa-mi urmeze Mie" ...
"au doara" n-am intzeles bine?
|
draga ovidiu,
La mine e 5 dimineata,s-ar putea sa scriu confuz,miine am un caz greu de rezolvat si regina insista sa-l termin,sper ca doctor Watson sa se fi odihnit macar..
Nu stiu la care din cele 2 mesaje ale mele te referi...nu-mi raspunde,te rog...pentru Silvia am scris cit mai simplu,facind abstractie de Sfinta Treime,harul necreat,cele 2 firi ale Mintuitorului,Parusia(oricum nu ma pricep,chiar daca le-as copia de undeva ),etc....las-o sa-mi raspunda si sa ma ia la paruiala...iar lui Vlad,mai mult i-am facut pe plac,doar doar s-o spovedi...asa ca nu inteleg prea bine ce corelari ai facut...nu te contrazic.
Hristos se roaga pentru Sfintii Apostoli in primul rind,si apoi pentru toti cei ce cred in marturisirea lor...
deci acea poarta este doar pentru "cine voieshte, sa se lepede de sine, sa-shi ia crucea shi sa-mi urmeze Mie" ... sint de acord 1 milion la suta...n-am vrut sa intru in detalii cu Silvia,mesajul era pentru ea 99 % si pentru tine 1 %...Plec la culcare,hai ca ne mai vorbim noi ( mai ai si tu 2 ore de munca si ai scapat!