Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2009, 20:51:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Cristi, cine ti-a cerut sa te inchini la vitei , la ciori sau buturugi... De ce exagerezi? Ai fost tu la o asemenea slujba si ai vazut asa ceva? [/COLOR]
[COLOR=green]Daca slujitorii bisericii noastre crestin-ortodoxe accepta, tu de ce nu accepti? Cand sefii nostri de la BOR vor hoari in numele nostru, tu - daca nu ai sa fii de acord cu actiunile lor, ce-ai sa faci?[/COLOR]
Foarte pertinenta si bine venita intrebarea ta. Ce am sa fac ? Nimic deosebit decat ce am citit si invatat de l Sf.Parinti ! Merg la Biserica mea, la slujbele facute pentru noi si cu noi Ortodocsii, iar de voi apuca ( Doamne fereste ) amestecatura in biserici, nu ma mai duc si-mi continui credinta mea Ortodoxa acasa. Apropo de sefi , sa sti ca atunci cand "seful"o ia razna, o ia pe aratura, nu ma supun. Sunt f. capos din punctul asta de vedere, cu riscul de a pleca din locul cu pricina. Asa ca o ramane o Manastire , doua cu dreapta credinta, pentru ca altfel raman nespovedit si neampartasit inaintea mortii. Asta este cel mai grav. Nici nu vreau sa ma gandesc la un astfel de scenariu. Revenind ,nu, nu cred ca Ortodoxia va fi infranta vreodata . Dumnezeu are grija de noi si ne iubeste, dar asta nu inseamna sa slabim vigilenta si paza. Paza buna trece primejdia rea ! Nu ?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Saptamana Patimilor admin Sfintele Pasti - Invierea Domnului 71 04.05.2013 16:00:01
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? Seraphim7 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 67 09.11.2010 13:32:28
Saptamana Patimilor iosif Din Noul Testament 21 23.04.2008 12:56:11