Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Cristi, cine ti-a cerut sa te inchini la vitei , la ciori sau buturugi... De ce exagerezi? Ai fost tu la o asemenea slujba si ai vazut asa ceva? [/COLOR]
[COLOR=green]Daca slujitorii bisericii noastre crestin-ortodoxe accepta, tu de ce nu accepti? Cand sefii nostri de la BOR vor hoari in numele nostru, tu - daca nu ai sa fii de acord cu actiunile lor, ce-ai sa faci?[/COLOR]
|
Foarte pertinenta si bine venita intrebarea ta. Ce am sa fac ? Nimic deosebit decat ce am citit si invatat de l Sf.Parinti ! Merg la Biserica mea, la slujbele facute pentru noi si cu noi Ortodocsii, iar de voi apuca ( Doamne fereste ) amestecatura in biserici, nu ma mai duc si-mi continui credinta mea Ortodoxa acasa. Apropo de sefi , sa sti ca atunci cand "seful"o ia razna, o ia pe aratura, nu ma supun. Sunt f. capos din punctul asta de vedere, cu riscul de a pleca din locul cu pricina. Asa ca o ramane o Manastire , doua cu dreapta credinta, pentru ca altfel raman nespovedit si neampartasit inaintea mortii. Asta este cel mai grav. Nici nu vreau sa ma gandesc la un astfel de scenariu. Revenind ,nu, nu cred ca Ortodoxia va fi infranta vreodata . Dumnezeu are grija de noi si ne iubeste, dar asta nu inseamna sa slabim vigilenta si paza. Paza buna trece primejdia rea ! Nu ?