Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2009, 12:08:23
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Cel ce iubeste ia chipul celui iubit. Asa ca mare atentie cui ne daruim inima. Ea a fost facuta sa primeasca, dar prin libera sa voie, omul poate aseza pe cine doreste aici: fie pe omul prin care se poate implini, fie pe cel prin care se poate pierde.
Foarte interesanta dar si dureros de adevarata aceasta alternativa

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Ce pacat ca ne-am obisnuit atat de mult cu faptul ca oamenii se despart. Nu mai suntem cuprinsi de durere cand auzim asta. A devenit ceva firesc. Si oamenii au ajuns sa nu se mai casatoresca.
Cu aceasta situatie m-am confruntat adeseori, mai ales in ultimii ani... observ in jurul meu atata nepasare, oamenii vorbesc despre divort de parca ar citi din lista de legume ce trebuiesc cumparate de la aprozarul din coltz... detasare fatza de subiect desi sunt implicati direct.... nu iti vine a crede cum ei, cei care nu cu mult timp in urma se bateau cu pumnii in pieptul semet ptr iubirea ce zvacneste acolo, care ar fi mutat si stanca Raraului, ar fi infruntat si cei mai aprigi dusmani ptr iubita(iubit).. tot ei,in esenta aceiasi indivizi dar totusi atat de diferiti de asta data, se prezinta in fatza avocatului cu un cinism teribil,demn de scoala lui Socrate.
Si nu stiu cum se face, dar e din ce in ce mai la "moda" expresia: NIMENI NU E DE NEINLOCUIT! chiar si in materie de iubire!!!!!!! trist! f trist fratilor! traim niste vremuri!!!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi OvidiuO Pocainta 76 19.04.2013 20:51:24
Iubirea iosif Generalitati 127 30.03.2013 10:30:24
Iubirea caiusltd Rugaciuni 1 27.08.2010 16:01:07
Taina yulyus Rugaciuni 0 28.01.2010 22:45:07
Iubirea silverstar Generalitati 10 17.01.2007 12:37:35