Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2009, 15:50:33
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de luchian Vezi mesajul

1. se pun intrebari diverse ce in mod normal trebuiesc adresate duhovnicului. El este singurul in masura sa-ti dea raspunsuri. De ce? pentru ca el te cunoaste mai bine decat ar putea sa te cunoasca oricine de pe acest forum.
2. majoritatea subiectelor genereaza polemici intre aceleasi personaje.
3. folosirea citatelor si a canoanelor din cartile sfinte este la ordinea zilei. Nu stiam ca "sfintii" navigheaza pe net cautand convertirea necredinciosilor.
4. ereticii sunt bagati in seama, in loc sa fie ignorati. Asa ajung sa posteze felurite bazaconii. Nu zic sa fie banati, ci doar ignorati si evitate subiectele ce pot genera polemici.
1. Ce te faci atunci cand duhovnicul este foarte ocupat, mai ales in perioadele cand spovedeste multi credinciosi? Faci ce am facut eu, cauti un alt preot sa te ajute. Dar problema e ca preotii sunt in general ocupati si greu au timp de tine... De cateheze ce sa mai vorbesc, caci am postat cateva mesaje aici incercand sa trag un semnal de alarma si cam degeaba. Si uite-asa ajungem la alternativa unui forum online, unde, daca ii urmaresti un timp pe cei care posteaza mesaje, ajungi sa-i recunosti pe cei care merita cititi sau intrebati in caz de nevoie.

2. Corect, dar polemicile pot fi constructive. Daca insa personajele se enerveaza, asta e problema lor, nu poate nimeni sa le interzica asta daca ei insisi nu-si dau seama sau daca nu vor sa se abtina.

3. Pai sfintii navigheaza pe net, slava Domnului! Crezi ca ei au existat doar in vechime? Sunt destui si in zilele noastre si Dumnezeu lucreaza prin ei pentru folosul tuturor prin orice metoda, chiar si a mesajelor publicate pe forumuri. :) Si rugaciunile lor ne ajuta, dar si faptele lor mai "concrete".

4. Din moment ce exista un spatiu destinat altor confesiuni, ei au voie sa participe la discutii pe forum, pe orice teme delicate. Adminii vegheaza la calitatea dialogurilor si decid daca sunt spre pastrare sau spre stergere.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul zriyac Generalitati 20 20.10.2010 23:44:12
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22
Multa vorbire in disputele dogmatice - Cuviosul Paisie Aghioritul andrei_im Generalitati 14 28.02.2010 11:21:14