Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2009, 18:53:34
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit s-ar putea sa te lupti cu morile de vant...

e de apreciat initiativa ta, Luchian... dar mai presus de asta, e de apreciat ca realizezi ce se intampla pe forum.
nu vreau sa te deznadajduiesc, dar au fost si altii inaintea ta care au incercat asta si..... in zadar.

unii sunt prea impietriti, vorbesti degeaba cu ei... realizezi ca incercand sa faci un bine de fapt iti faci tie un rau (te tulburi, iti pierzi vremea, energia etc etc)

patima vorbirii in desert stapaneste pe majoritatea (daca nu chiar pe toti) membri activi ai forumului. deci intai acolo trebuie umblat si lucrat... chestie care nu prea sta in puterea noastra, a simplilor forumisti.

altii intra si cu alte scopuri greu de observat. poate gresesc... imi doresc sa gresesc... dar majoritatea membrilor activi nu par deloc a fi crestini cu intentii sincere si curate. multi se folosesc de numele de "crestin" doar pt a avea credibilitate in ceea ce spun...
acest forum este, din cate stiu, cel mai populat... deci este firesc sa fie atacat si invadat de rauvoitori.

daca ceea ce spun este fals, atunci este peste puterea mea de a intelege cum un crestin te poate acuza ca incerci sa aduci putina armonie pe forum...numai duhul celui rau poate respinge asta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul zriyac Generalitati 20 20.10.2010 23:44:12
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22
Multa vorbire in disputele dogmatice - Cuviosul Paisie Aghioritul andrei_im Generalitati 14 28.02.2010 11:21:14