Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.04.2009, 09:03:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
fratele meu , frica de moarte e o patima atat de generala , incat cei mai multi oameni cred ca nici nu e patima ; insa in realitate este o patima radacina , din care izvorasc toate celelalte patimi ; patimi generale mai sunt si : iubirea de sine , mandria etc si acestea ni se pare noua ca le cunoastem bine sau ca le vedem cu adevarat bine in sufletele noastre ; in realitatea noi vedem numai o mica parte din aceste patimi , felul cum ni se prezinta noua , ele lucrand in voie in adancul sufletelor noastre fara ca noi sa le putem observa lucrarea , din cauza intunericului in care stam ...
dar , patima fricii de moarte e o patima radacina ; cine scapa de frica de moarte ajunge la nepatimire ; asta a scris-o undeva par sofronie , ucenicul sf siluan ...
Te rog să mă ierți Manuel, dar hai să învățăm a scrie numele Sfinților Părinți. Apoi , dragul meu nu știu de unde ai scos astă nouă patimă, frica de moarte ! Mai toți Sfinții Părinți , spun că cea mai vrednică filozofie, e tocmai frica de moarte, luată în sensul bun, al menținerii în trezie, a conștinței noastre și a gandului la cele cu adevărat folositoare.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 02:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 05.02.2009 23:45:44