![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi ideal sa reusim sa-i convingem pe guvernanti sa nu voteze legi prin care sa ni se impuna sa primim numarul al carui semn este 666 in locul numelui de botez. Vom fi noi atat de vrednici? Caci nimic nu se poate fara voia lui Dumnezeu. Iar daca nu vom reusi, inseamna ca e si vina noastra, a tuturor, chiar daca suntem tentati sa aratam cu degetul numai spre altii. Caci pedeapsa pentru pacatele acestui popor nu va cadea pe surcele. Tot noi va trebui s-o suportam. |
|
|||
|
|||
![]()
nu va mai ganditi la colosi si alte porcarii de astea ...
treziti-va ; in curand vom trebui sa murim pentru mantuirea noastra ; in momentul in care se vor baga buletinele , din acel moment noi nu o sa mai existam si vom muri de foame ... pana atunci nu mai e mult ... deci ganditi-va in mod serios : acusica vom muri de foame la propriu nu la figurat , va trebui sa ne refugiem intr-o padure unde sa murim de foame macar sa fim lasati ; caci daca ai sa stai ca prostu in oras sau sat sa mori de foame o sa te bage urgent la nebuni si acolo ai sa traiesti pentru experimentele pe care le vor face pe tine mai tarziu ... nu are rost sa le oferim trupuri de experimente ... va trebui sa mergem intr-o padure si sa murim in pace de foame ... eu cu siguranta asta am sa fac : nu am nici un dubiu ... deci inca de acuma ganditi-va in mod serios la asta , si invingeti-va definitiv frica de moarte ... moartea e poarta prin care mergem la Domnul , e usa cerului ... trebuie sa ne gandim la moarte ca la ultima noastra sansa de mantuire ... |
|
|||
|
|||
![]()
Emanuel, eu am apreciat mereu natura mesajelor tale de buna calitate si la subiect cind a fost cazul insa mai nou observ ca ceva fundamental s-a schimbat in tine.
Te rog ai grija de tine si Dumnezeu sa-ti protejeze mintea si sufletul! Nici o clipa nu cred ca trebuie sa cadem in delasare si pesimism MORBID lucru total ANTI-ORTODOX. Oricit de napastuiti de timpuri tulburi au fost monahii si mirenii estici, ei nu au renuntat la lupta si cu atit mai putin la VIATA. Gindurile de retragere in paduri "pentru a muri in pace, deoarece "vine prapadul" apartine mizeriei mintale generate de schizofrenicii din secte, gen puciosii, care se dau conducatori si care prin verbozitatea lor data de aceasta boala cumplita si greu de identificat ii conving pe altii de cretinitatile si aberatiile lor, declarindu-i sfinti!!!, auzi tu ce nebunie!!. Te rog mult sa te controlezi si sa te scuturi daca vezi ca o iei pe panta asta, CLAR DE NATURA DEMONICO_SECTANTA Ca exemplu, poat ai auzit de auto-declaratii "Ortodocsi Adevarati" din regiunea Tobolsk-ului care crezind ca vine Sfirsitul lumii acum citeva luni, 15 oameni parca cu COPII dupa ei!! s-au refugiat intr-o vagauna sub pamint si nu au iesit de acolo pina cind preotul de drept al satului nu a anuntat autoritatile ca un conducator dement care si-a pierdut mintile este pe cale sa-i ucida prin expunere si neglijenta. Cu greu au reusit sa-i convinga sa nu-si taie venele daca incearca sa-i scoata cu forta. Pina la urma i-au scos pe toti in stare jalnica cu rahatul pe ei si cu copiii epuizati Deci sa luam aminte si sa avem grija de mintea noastra! si s-o folosim noi nu altii! |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos nu a spus nici o clipa ca "Prin moarte sau murind ajungem la Dumnezeu" asta este o declaratie bolnavicioasa care se contrazice imediat cu dorinta de viata si a mintuirii prin dragostea pentru aproapele care trebuie sa se manifeste prin iubire, vioiciune spirituala si dorinta de viata nu prin pesimism care este de fapt judecarea aproapelui
adica...ma duc sa mor deoarece "nemernicul ala" vrea sa-mi bage buletinul pe git si cipul in mina ca sa ma controleze, pe MINE, EU ALA IMPORTANTUL |
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai lumea ortodoxa, ci si cei luminati din vest si SUA au inceput sa-si pun intrabari si incearca prin filme documentare sa-i lumineze si pe ceilalti oameni. Nu e cazul de bagatelizare. Omul, cat de neimportant ar fi, este totusi trup al Bisericii si nu trebuie minimalizat. Iar Dumnezeu are planuri mari, mai ales cu cei nebagati in seama!
|
|
|||
|
|||
![]()
pai io asa am sa fac ... nu zic asta la cei care nu pot sa faca ca mine , zic la aia care pot sa inteleaga ce am vrut io sa zic ...
sa dau un exemplu : daca cineva , legea statului i-ar obliga pe toti cetatenii ( si o sa fie si legi de astea in realitate ) , ca toti sa curveasca sau sa faca incest , atunci tu te-ai supune legii ? io nu ... ai prefera sa mori , io cu siguranta ! insa sa zicem ca astia nu ti-ar da voie nici sa mori ; sa zicem ca ar tine totul sub o atat de stricta observatie , incat nu ai avea cum sa te inchizi in casa si sa astepti moartea acolo prin infometare , ca sa nu devii victima legilor ; sa zicem ca astia ar face un control la cateva zile sau permanent din casa in casa sa vada daca mai exista persoane care nu se supun legii curviei obligatorii ; sau sa zicem ca ar fi situatia mea si cea mai generala : ai trai in casa cu niste parinti sau frati care te-ar vedea toata ziua si care ar fi dedati cu sistemul , si care te-ar para la autoritati ca nu te-ai supus legii ( sa zicem ca nu te-ar para cu voie , sa zicem ca fiind cipati in cap , prin cipurile lor s-ar trasmite toate informatiile lor vizuale la autoritati , si astfel ai fi filat si tu ) ; deci nu ai avea cum sa te ascunzi de ei si sa mori in pace ; si atunci aia te-ar baga la inchisoare sau la nebuni ; iar in inchisoare sau la nebuni tu ai sti din sursa sigura ca se fac experimente pe detinuti sau bonavi , experimente de control al organismului printre care si implantarea unui cip in oranism prin care sa te faca sa pacatuiesti fortat si sa respecti legea fortat , cip pe care sa nu ai cum sa il scoti , fiind implantat intr-un loc pe care tu nu il stii ; ei , atunci , desigur ca nu ai avea cum sa te lasi dus intr-o astfel de inchisoare sau spital , unde ai sti sigur ca aia te aduc fortat la ascultare de legi , si sa pacatuiesti la comanda ... intr-o astfel de situatie nu ti-ar mai ramane decat sa fugi intr-o padure unde sa nu te mai vada nimeni si sa mori acolo de foame ; io asa as face ... si asta s-ar putea sa se intample si peste cativa ani , cand o sa se ajunga la implantarea cipurilor ... cand o sa bage buletinele , peste 2 ani , sa zicem ca inca nu ar fi situatia de a fugi intr-o padure si sa mori acolo ; sa zicem ca inca ai putea de exemplu sa stai intr-o padure toata saptamana si sa mai vii si pe acasa si sa mai mananci cate ceva , ca sa nu mori de foame ... io asa as face ... asta e planu meu de bataie ... apoi , am si io o intrebare : frica de moatre e o patima radacina de patimi sau una mai putin importanta ... pe mine ma juta foarte mult gandul la o moarte foarte posibila chiar porbabila , prin chinuri , la care sa trebuiasca sa fiu supus obligatoriu ; a ma pregati de aceasta moarte inseamna sa ma scap de frica mortii , si intr-un cantec se zice : " frica mortii care ii tinea in robie toata viata " ; ce interesant ?!?!? frica mortii te robeste toata viata ! pai ce viata mai e si aia in care te robeste frica mortii ( moarte = opusul vietii ) ??? nu e ciudat ? pai daca asa suntem noi , apoi inseamna ca daca scapam de frica asta vom scapa de multe patimi , daca nu chiar de toate !!! de aceea sfintii au zis ca cea mai mare filosofie e gandul la moarte ... io am observat , ca atunci cand ne gandim ca in curand va trebui sa murim , ni se trezeste constiinta , ne vine dorinta de nevointa si de rugaciune , ne lasa patimile in pace , si vedem ca nu ne mai e frica de multe lucruri care inainte ne cam tulburau ; iar nevointa , postul si rugaciunea ne aduc harul mai mult ca orice ... |
|
|||
|
|||
![]()
Acum trebuie sa ne intarim duhovniceste pentru a marturisi adevarul despre credinta, chiar daca multi dintre noi suntem mireni. Preotii pot fi amenintati cu caterisirea, crestinii - nu! Am aflat ca anumiti preoti care au luat atitudine impotriva microcipurilor au fost mustrati de catre ierarhi.
Sclaviei lui Antihrist trebuie sa-i rezistam duhovniceste. Daca nu ne impotrivim, atunci slugile lui Antihrist o sa prinda curaj si o sa ni se urce in cap mai repede. Trebuie si rugaciune, dar si actiune: informare a populatiei prin orice mijloace si rezistenta la inventiile antihristice. Asa am inteles eu din indemnurile parintilor: Paisie Aghioritul, Iustin Parvu, Lavrentie de Cernigov si Gabriel Nicu etc. Pe ,,Apologeticum" exista materiale care pot fi descarcate si distribuite. Misionari sa fim, caci asta ne cere Hristos. Sa ne intarim duhovniceste unii pe altii si sa avem o atitudine curajoasa, activa. Vai de capul nostru va fi daca tacem. E nevoie de crestini tari in credinta, curajosi, care sa spuna adevarului - adevar si minciunii - minciuna. Aici nu mai merge sa spunem ca unde e Puterea acolo e si adevarul, caci vom da raspuns daca am fost de partea asupritorilor la vreme de prigoana a credintei. Ateismul ortodocsilor se remarca, asa cum spunea un teolog contemporan, prin tacerea la vreme de prigoana. Cu smerenie, dar cu fermitate am putea lua atitudine, totusi. Amanarea acelor vremuri depinde si de noi. ,,Desteapta-te, romane din somnul cel de moarte!" este un vers valabil si pentru situatia in care ne aflam. Sa asteptam sa fim sclavi asa, cu mainile incrucisate? Caci este vorba despre o sclavie atat pe plan social, cat si pe plan spiritual. Pe plan social, nu vor avea odihna nici ziua nici noaptea cei care vor lua microcipul. Pe plan spiritual, primirea numarului in locul numelui de Botez si acceptarea despotismului lui Satana este LEPADARE DE HRISTOS. Sfantul Sinod si-a cam spus parerea. O parere care lasa un gust amar celor care sunt informati. Ne-a cam lasat sa ne descurcam singuri, ca sa nu se puna rau cu mai-marii acestei lumi. Sa fim treji, caci, asa cum au prorocit Sfintii Parinti, in multe biserici nu se va mai marturisi credinta. Unii nu vor sa inteleaga ce rau ne asteapta. E de ajuns sa apara domnul Stoica de la Patriarhie si sa spuna ca-si ia pasaport cu cip, ca se gasesc multi care sa-l creada ca spune aceasta de pe pozitia de crestin. Nu, n-are cum sa fie aceasta o pozitie crestineasca. Pentru microcip, tu esti chiar 666, conform cercetarilor de specialitate. (vezi Apologeticum). Apoi sunt citate clare in capitolele 13, 14 si 15 din Apocalipsa care ne dau indemnuri clare. Sfintii Parinti care au talcuit Apocalipsa stiu exact ca profetiile referitoare la 666 se refera la perioada actuala. 666 reprezinta un tribut pe care-l plateau popoarele subjugate imparatului Solomon (666 talanti de aur). Acest numar, pe plan social a devenit un simbol al dominatiei evreilor asupra lumii. Iar pe plan duhovnicesc - un simbol al supunerii fata de Antihrist. De aceea, in Biblie se spune sa-l evitam cu orice pret. Tuturor documentelor electronice li se face publicitate. Oamenii sunt prostiti pur si simplu. Oare le-ar mai lua cineva daca lumea ar sti cat de usor se pot falsifica? Oare ar mai lua cineva microcipul daca ar sti ca prezenta acestuia in organism poate provoca si cancer? Dar daca ar sti ca prin intermediul microcipului se pot induce stari de frica, de foame, de sete, patimi. Dar daca ar sti ca in cazul in care devine indezirabil cel care detine controlul asupra lui poate sa-l ,,ajute'' sa orbeasca sau sa surzeasca. Dar daca ar sti ca acest cip poate fi blocat? O persoana libera ar merge sa-si ceara drepturile, sa intrebe de ce i s-a blocat cipul, dar sclavul e sclav, caci si-a vandut libertatea cu suflet cu tot. Controlul total asupra fiintei umane este o inventie diavoleasca. Numai lui Dumnezeu trebuie sa-I slujim si sa ne supunem. Sa nu ne temem de Antihrist, ci numai de Dumnezeu si de judecata Lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici pe forum am aflat si eu ca IO nu inseamna EU. Deci, ar fi mai corect sa scrii EU si nu IO.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
fratele meu , frica de moarte e o patima atat de generala , incat cei mai multi oameni cred ca nici nu e patima ; insa in realitate este o patima radacina , din care izvorasc toate celelalte patimi ; patimi generale mai sunt si : iubirea de sine , mandria etc si acestea ni se pare noua ca le cunoastem bine sau ca le vedem cu adevarat bine in sufletele noastre ; in realitatea noi vedem numai o mica parte din aceste patimi , felul cum ni se prezinta noua , ele lucrand in voie in adancul sufletelor noastre fara ca noi sa le putem observa lucrarea , din cauza intunericului in care stam ...
dar , patima fricii de moarte e o patima radacina ; cine scapa de frica de moarte ajunge la nepatimire ; asta a scris-o undeva par sofronie , ucenicul sf siluan ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|