Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
Sper sa nu te INTERESEZE de mine de familia mea sau de sotia mea!!! defapt mai bine te rog sa iti vezi de viata fratiei tale!!! NU SE ADMIT PE FORUM BARFELE SI PRESUPUSURILE!!!!
EU NICIODATA NICICAND NU AM VORBIT DE NIMENI PE FORUM (te poti convinge singura si sa intrebi si pe altii) POZITIA MEA FIIND POZITIA BISERICII SI A SF.PARINTI!!! de aceea se cade ca si fratia ta sa nu mai "profetesti" de nimeni ce va face si cum va fi!!! si ce este bine pt fiecare!
|
Sa stii, frate drag, ca
nici un eretic nu a zis vreodata ca el e rupt de Biserica lui Hristos. A spune ca eu urmez pe Sfintii Parinti nu constituie nici cel mai mic temei pentru a fi crezut pe cuvant. Si vrajitoarele spun ca lucreaza cu Dumnezeu. Ce incerc sa spun exact, este ca nu prin cuvant dam marturie mai mult, ci prin fapta.
Prin fapta sa arati ca urmezi Bisericii si Parintilor, iar nu prin cuvant. Iar legat de pasajul de mai sus, faptele dragostei sunt straine de el. Nu asa se raspunde unui om care intreaba ceva. Se cade sa ne facem tututor toate, chiar daca unii ne iau la misto. Nadajduiesc sa intelegi cele ce incerc sa'ti spun, cu toate ca nu stiu daca reusesc sa ma exprim prea bine.
Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
FEMEIA E FACUTA DIN COASTA BARBATULUI, NU din crestet nici din calcai, deci TRE SA FIE SMERITA SI SUPUSA atat barbatului cat mai ales Sf.Parinti si BISERICII!!!
|
Locul zidirii Evei, adica din coasta lui Adam, arata egalitatea ei cu barbatul, iar nu supunerea. Supunerea femeiii fata de barbat se arata de acolo ca nu a fost zidita tot dintr-un pamant lipsit de viata, ci din insasi carnea barbatului.
Este acelasi lucru ca si
Nasterea Fiului din Tatal (privita doar ca relatie personala). Femeia se naste din barbat, ceea ce o face pe aceasta sa asculte de barbat asa cum Fiul asculta de Tatal, cu mare dragoste. Iar intre Tatal si Fiul nu poate fi conceput nici macar un milimetru de inegalitate.