Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2009, 16:10:03
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Sunt lucruri pe care nu le stiu. De asta intreb.
Am ocazia sa vad cum este la catolici. Ei fac totul in vazul oamenilor.
Poate ca unii vor spune ca este taina si de aceea se lasa perdeaua si se inchid usile la altar ca sa nu vedem noi ce se petrece acolo.
Daca ar fi rau sa vedem si noi? Nu cred. Mie mi-ar place sa vad ce se intampla in altar ca sa inteleg si mai ales sa ascult rugaciunile de acolo ale preotului care totusi se fac si pentru noi sau in numele nostru. Asa cred cel putin.
Eu de ex. nu inteleg din cele citite toate acele lucruri legate de disc si particelele si impartirea lor si etc. Sunt atatia termeni arhaici, specifici. Daca as vedea ce face preotul poate as intelege.
Si daca nu mi-ar place si nu m-ar interesa tot legat de biserica, poate n-as mai fi credincioasa.
Sophia eu cred ca nu ne ajuta cu nimic sa vedem ce se petrece in altar, noi de aici fiind misiune nu avem biserica avem altar improvizat eu personal nu as dori sa-i vad toate miscarile parintelui dar pentruca cint aproape de el il vad si cind mai casca si uite asa judec cu ochii, vezi tu? de ce esti asa curioasa ce se petrece dupa usa altarului ?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul care nu ajuta la nimic Delalucaci Postul 28 10.11.2014 08:56:28
OAIA RATACITA - Cum putem ajuta un om care si-a pierdut credinta? maria32 Generalitati 5 01.02.2013 11:31:53
un sectant care se rusineaza in fata preotul in legatura cu Taina Botezului vidoveczandrei Secte si culte 861 29.08.2011 19:03:25
Preotul care calca pe locurile bolnave cozia Preotul 29 28.10.2009 14:56:51
Daca puteti ajuta...un om care are nevoie de ajutor... pacatoasa Umanitare 0 13.10.2009 20:01:26