Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2009, 19:44:01
monica.miholca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Nu s-au dat astfel de raspunsuri aici pe forum.
Nu stiu mai bine, dimpotriva nu stiu si nu inteleg si discutiile de aici imi nasc noi nelamuriri si intrebari.
N-am resentimente fata de Dumnezeu, sunt impacata cu EL, pentru ca sunt asa cum m-a facut EL, nici mai buna, nici mai rea. Voi sunteti mereu nemultumiti de oameni si vedeti numai pacate in jur. Asta ma nedumireste si ma intristeaza.
Eu nu pot sa va inteleg pe voi. Ce vreti voi de la om de fapt din punctul de vedere al credintei?
Voi va simtiti puternici, atoatestiitori, pregatiti sa va descurcati numai cu scripturi, fara preoti, fara scoli, fara cateheza. Eu nu.
Consider ca omul ar mai fi avut nevoie de Fiu aici pe pamant, pentru nu poate patrunde credinta asa numai la modul imaterial si filozofic. Ne inglodam in intrebari si presupuneri tot timpul.
Ca sa ma intelegeti mai bine.
Si pierdut pe mama sau tatal tau omenesc. Stii ca s-a dus la ceruri, ca este acolo si te ajuta de acolo. Dar tu mai aveai nevoie de ea/el pe pamant, langa tine.
Draga Sophia, Domnul este cu noi. Trebuie numai chemat, intrebat, rugat...Dumnezeu ne-a creat ca sa ajungem ca El, sa ne bucuram intru El, adica sa ne mantuim. Dar Dumnezeu nu poate sa ne ajute uneori pentru ca El se loveste de incapatanarea noastra, de ego-ul nostru, de ne-dorirea noastra. Nu poate sa ne mantuiasca fara voia noastra.
Eu apreciez sinceritatea ta si modul tau firesc de a pune intrebari.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lasand toate i-a urmat Mantuitorului costel Generalitati 29 17.08.2011 09:45:20
Avem dreptul de a alege, nu sa aleaga altii pentru noi!!! fior Generalitati 1 08.02.2009 16:29:00