Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2009, 20:55:59
dorinastoica14
Guest

Implicit

Când eram tineri și lipsiți de credință am mers la mare ani de-a rândul pentru copil sau pentru plăcerea noastră și mai ales pentrucă era accesibil oricui.Nu ne-am pus problema dacă este sau nu moral sau păcat.Toată lumea mergea.Erau stațiunile ful, cu romăni și străini.De acolo puteai cumpăra multe lucruri care în magazinele noastre lipseau cu desăvârșire.Mulți tineri mergeau gratuit,nu mai vorbesc de taberele unde copii mergeau cu bani puțini sau deloc.
Zilele trecute a venit fiul și nora de la mare și mi-au spus că doar sâmbăta și duminica este aglomerat, prețurile sunt aproape prohibitive iar condițiile lasă de dorit.
Marea,muntele,soarele,pădurea,toate sunt făcute pentru bucuria și folosul oamenilor.De ce să nu ne bucurăm de ele mai ales cât suntem tineri? Nu cred că la spovedanie vei primi canon pentru că ai fost cu familia la mare...!!!
Totuși,dacă aș fi la plajă (eu nu mai merg de mulți ani) și l-aș vedea în costum de baie pe părintele de la biserica pe care o frgventez nu cred că aș mai putea merge să mă spovedesc la el
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: caminaris Tinuta in Biserica 28 03.01.2013 17:15:44
Doctrina socului- mersul lumii Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 3 06.06.2012 19:29:32
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare mara2008 Generalitati 7 25.12.2009 22:35:45
plaja versus rugaciune jenica Generalitati 29 01.08.2007 07:50:09