Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Dar oare a fost al doilea razboi mondial?dar primul?Eu nu cred ca a existat Napoleon.Domnilor e o nebunie .De ce nu au ajuns americanii pe luna?pentru ca sunt catolici?Sau explicati-mi si mie.Sunt atatea date exacte si documentare contra acestor speculatii,numai un click pe google si gata.
|
oare sa nu fi scris nimic pe topicul asta? sau cineva nu a priceput demonstratziile shi explicatziile... ori nu-i pasa decat sa-i creada pe cei ce ne cred fraieri shi asha ne intretzin mereu credulitatea pentru pLacENEa de a face pacate...
deci dragul meu, eu ce incerc sa-tzi spun, ca nu au trecut parintzii prin primul sau al doilea razboi mondial? ca nu a existat Napoleon sau ca nu suntem in plin al 3-lea razboi mondial spre distrugerea sufletului shi inghitzirea creshtinilor de catre iad care s-a pregatit sa inghita creshtini "ajutandu-ne" ca sa-i inghitzim noi in locul lui ca apoi sa ne inghita el-iadul shi mai bine... ? deci tzi se pare ca fac speculatzii? sau tu gata speculat ai ajuns sa fi sigur shi eshti sigur ca nu exista draci shi nici mafie shi celelalte shi ca americanii au ajuns pe luna shi ai luat drept buna gogoasha de heppy-end a americanilor servita cu cafelutza shi lasere?

......