Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2009, 23:55:01
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de racismdude Vezi mesajul
te rog... de ce nu vrei sa intelegi?... va implor... nu e corect asa... noi nu ne ducem sa invadam o tara... sa furam din acea tara... sa omoram oamenii din acea tara...
de ce sa la permitem lor sa faca asta... sa vina in tara noastra si sa faca ce vor din ea??? si sa mergem pe strada si sa treaca pe langa noi niste tigani care vorbesc in limba lor si care cel mai probabil te injura??... eu, la 14 ani, am foarte multe probleme... si stiu cum e sa nu ai timp sa faci nimic... dar trebuie sa ne ocupam si de problema asta??
de ce trebue romania sa fie cea mai de jos dintre tari... cei mai asupriti... cei mai saraci... de ce? vi se pare normal??
pentru ca suntem crestini, pentru ca tb sa ingaduim, pt ca tb sa ne iubim aproapele, pt ca suntem tara aleasa si poporul ales. daca secole la rind am fost poarta europei, tinand piept aliotmanului, si nu am reusit sa ne dezvoltam din punct de vedere economic, ba mai mult, plateam tribut. dar ne-am aparat credinta, tara , si nu am permis intrarea in europa a islamului. acum nu mai e nevoie sa ne aparam tara, ci credinta. poate ca multi sau multe nu au inteles sensul razboaielor de-a lungul secolelor, sau de ce acum suntem nevoiti sa ingaduim jigniri care poate nu ni se cuvin, ca de exemplu sa ai pielea alba, iar un vames austriac sa te faca tiganca. Nu toti tiganii sunt la fel , cum nici toti romanii sunt la fel, sau orice alta natie. de ce nu incercam sa vedem si sa realizam, ca d efapt noi ca natie, romani, nu suntem agreati, indiferent ce am face, bine sau rau.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23