![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ieri m'am tot gandit la cuvintele: "Iubeste pe pacatos si uraste pacatul."
Si am crezut de cuviinta ca acesta este un loc bun de a posta aceste ganduri, chiar daca topicul acesta este mai vechi. Oare cati dintre noi mai reusim sa facem asta? Mai reusim noi sa uram pacatul din om, iar nu pe pacatos, nu pe acela neputincios, tinut de un duh rau sau de un altul. Ma injura un om, iar eu ma aprind asupra lui, in loc sa ma doara pentru reactia lui si sa urasc mania din noi. Ma barfeste un om, iar eu nu vad duhul cel rau al barfei, ci pe om in sine. Ma revolt, intr'o concurenta mandra, asupra persoanei din fata mea, iar nu asupra duhului rau din spatele ei. Odata reusind sa despartim pacatul de pacatos, iubirea omului in sine, ne va fi atat de usoara. Nu conteaza ce face un om, in datoria noastra de a'l iubi pe acela.
cluburile, discoteca, muzica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine poate merge la Sf. Maslu?! | Jamaica | Maslul | 32 | 17.05.2010 10:36:06 |
A merge sau a nu merge cu Hristos. | maria-luisa | Generalitati | 7 | 17.12.2009 15:48:21 |
ajutati o fata sa poata merge | johnson22cta | Umanitare | 3 | 28.08.2008 23:12:19 |
discoteca | GIULIX18 | Generalitati | 39 | 14.02.2008 00:41:34 |
|