Citat:
În prealabil postat de costel
Este un subiect delicat. Eu nu sunt de acord cu faptul ca viata mea e un raspuns la cum au trait parintii. Prorocul Ieremia parca, voi cauta, spune exact invers - ca nu suntem raspunzatori de pacatele parintilor.
|
Draga Domnule,eu personal platesc si in ziua de azi pt pacatele parintilor deoarece nu sau spovedit nici impartasit si tata e baptist deci dupa cum spun cartile bisericesti

acatele parintilor revin asupra copiilor.Pacatul inseamna moarte si deseori se intimpla ca doamne fereste mai ales daca este vreun blestem si vedem la tv copii morti omoriti etc draga domnule se zice ca aici a fost un blestem si cineva trebuie sa plateasca,crezi sau nu cineva apropiat familiei mele a trait in preacurvie 20 de ani si a murit calcat de o masina,iata ce inseamna pacat[moarte]sint multe de spus dar asta e,adevarata mintuire este parasirea pacatelor.Prietenul meu cel mai bun a murit la 14 ani in accident de masina deoarece parintii au preacurvit in toti acesti ani,si multe alte cazuri stiu de spus.Doamne Ajuta!