![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ca si printre oamenii de stiinta parerile sunt foarte impartite. Suferinta este un efect,iar comportamentul despre care am discutat este una din cauze. Nu cred ca m-ai vazut pe mine scriind despre pacatul primordial aici. Ceea ce sustin unii oameni de stiinta,eu gasesc oarecum aberant:sa elimini suferinta prin modificari genetice.Asta nu va duce decat la o masa de roboti si mai usor de manipulat.Foarte convenabil pentru unii,n-am ce zice... "Pentru ca asta e pseudostiinta. Descoperirile nu se fac la televizor. Teoriile stiintifice se publica in media de specialitate pentru a putea fi dezbatute si validate de comunitatea stiintifica."-te rog eu,incearca sa nu imi mai raspunzi ca un robotel,e destul de frustrant de partea cealalta,crede-ma. Te-ai gandit ca anumite aspecte nu sunt prea comode de stiut pentru marea masa a populatiei?Te-ai gandit ca nu ni se dezvaluie decat mult prea putin din ceea ce unii stiu deja demult? Last edited by heaven; 09.09.2009 at 10:44:32. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|