![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ajutor in bani nu am promis, ci doar l-am intrebat pe Laurentiu care ar fi un estimat ptr imbunatatirea casei si unde sa fie trimisi banii. Estimat n-a facut, iar povara administrarii conturilor n-a fost luata de pe umerii lui Nutzy, in ciuda situatiei neplacute in care a fost pusa. Deci, nu stiu zau daca voi da sau nu bani aici. In privinta sfaturilor, oare nu toti dam sfaturi aici pe forum? Am intervenit in discutiile pe acest subiect ptr ca acum, marea "binefacatoare" a recidivat si mai penibil, amenintand cu darea in judecata pe o membra a forumului care a pus mult suflet in aceasta actiune. Nu prea vad unde e iubirea crestina a dnei AM, ii vad doar orgoliul ranit ca n-a vazut covoare in casa, plapumi si perne de puf, pe dl. Fanel proaspat barbierit cu aparatul dansei samd, si asta intr-o casa care are serioase probleme de igiena si care se pare ca mai inainte de toate are nevoie de o menajera (de mama am inteles ca nu mai poate fi vorba). Am gasit un citat foarte frumos despre milostenie : "Ofrandele și milosteniile pe care le dăm săracilor, oricare ar fi ele, nu pot ține loc iubirii de aproapele, dacă inima nu o mai simte. De aceea, atunci când dăm milostenie trebuie să avem grijă ca ea să fie dată cu dragoste, din inimă, de bunăvoie, nu cu părere de rău." Mi s-a intamplat si mie sa ofer in dar un lucru, sau chiar bani, care pana la urma n-au avut destinatia gandita de mine. Eh, dar nu m-am suparat din cauza asta, m-am gandit ca stie Dumnezeu sa le aranjeze mai bine decat mine ! Cine cauta neaparat sa-si faca voia lui inseamna ca nu vrea sa stie de voia lui Dumnezeu. Sa ne-ajute Dumnezeu sa vedem lumea asta cu ochi mai buni! Last edited by mirelat; 05.10.2009 at 01:13:15. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|