Stiri
iata cateva noutati in legatura cu copiii...Stiti ca s-au scurs cele trei luni ...in care dl Balcan trebuia sa si imbunatateasca situatia...Acum cateva zile au fost cei de la protectia copilului,au facut o noua ancheta si au constatat ca situatia s-a imbunatit drept pentru care au hotarat ca acesti copii sa nu fie luati de langa tatal.Am fost si eu chemata sa dau o declaratie ,si cu aceasta ocazie ....iata ,ca am primit felicitari (nu meritam eu ...pacatoasa)si sa nu ma opresc in a mai ajuta acesti copii...si stiti,cat ma feream de acesti oameni ...ziceam eu ca daca ma cearta ca ce m-am bagat eu sa fac aceasta actiune ...contrar asteptarilor...MI-AU MULTUMIT!!!!!! Au zis ca daca ar exista peste tot cat de putin ajutor din partea oamenilor celor din aceasta situatie ,nu ar mai exista centrele de plasament pline cu copiii..Nu-i asa ca e minunat???????
Zilele trecute dl.Balcan s-a apucat de reparat prin casa..lipit peretii cu lut.Astazi m-am intalnit cu el si m-a intrebat daca mai am paie sa faca lut si sa lipeasca ....sa repare crapaturile...Iata ca a venit ziua cand a luat singur initiativa...Chiar ma bucur pentru asta...
copiii vad ca sunt un pic mai ingrijiti....nu in totalitate ...dar se cunoaste o schimbare...
Asta datorita voua ,cei care ati ajutat cu bunuri si bani .....MULTUMIRI TUTUROR!!!!!
DOAMNE-AJUTA!!!!!!
|